Megkezdődött a Lucifer 5. évadjának munkálata

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 6, 21:29-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Az ilyen kulisszás dolgok miatt látom értelmét a közösségi média működésének. Nemrég ugyanis elkezdődött a Lucifer 5. évadjának is a munkálata, ami annyit jelent, hogy miután a nyitány forgatókönyve megíródott, megtartották az első felolvasó próbát – vagy mi is a hivatalos neve – amiről természetesen lőttek néhány fotót a rajongóknak. És milyen jól tették! Nem azért, de ha tehetem, akkor mindig elhozom az ilyesfajta fotókat, híreket, mert ilyenkor jön elő istenigazán, hogy a stáb beleadja szívét-lelkét a produkció sikerében.

Érdemes fejben tartani azt az infót, hogy az 5. évad lesz a sorozatzáró felvonása. Hiába vette át a Netflix, a második otthonában is suhant a kasza, de mielőtt bárki felháborodna, ott van két fix tény: miszerint (1) az írók úgy alakíthatják a történetét, hogy az a befejezés felé haladjon, és a zárással méltó módon menjen végső nyughelyére; valamint (2) a streaming szolgáltató az előző 10 részhez képest most 16-tal fog dolgozni, vélhetően mindezt 8-8 részes felállásban tálalják.

Mutatnám a netre került két fotót! Ha van több, és kommentekbe linkelitek ezeket, akkor kiegészítem a cikket!

Illetve a forgatókönyv is kapott egy mélység-élességes fotót, amiből az égadta világon nem derül ki semmi! Francba!

(A ‘tovább mögött’ megtekinthető a hivatalos oldalak tweet bejegyzései. Ha netán valaki követné őket, akkor bátran nyomjon rájuk, mert a naprakész infók csak így adottak.)


free web stats