Esti előzetes: Temple

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 7, 19:11-kor a(z) Brit régió,videó témába.

A Temple-ről nem esett szó a blogon, holott nem most hallom először a címét. A britektől származik az elképzelés, melynek szereplői között: Mark Strong, Daniel Mays és Carice van Houten foglal helyet. A csatorna szeptember 13-ra tűzte ki a premieridőpontját. Ekkor kapjuk meg az összes epizódját, legalábbis a weboldalán az „all episodes 13 september” szöveg szerepel, amiből simán erre asszociálnék.

Még az elején muszáj egy fontos tényt leírnom: idehaza az HBO3-ra érkezik október 1-jén, de a streaming szolgáltatós debütje az HBO GO által szintén szeptember 13-án lesz. Ezt mégis hogyan ütemezte így össze csatorna?!

8 részes lesz, minisorozat státuszában emlegetik, de erre ne alapozzunk. A készítője: Maro O’Rowe, aki alapul vette a norvég Valkyrien-t. Annyi a változtatás, hogy az Osloban játszódik, addig ez Londonban. A sötét tónust képviselő elképzelés középpontjában: egy sebész áll, aki, miután felesége kezelését legális környezetben leállítják – mondván, hogy menthetetlen –, egy illegális kórházat alapít egy régi metróállomáson, hogy olyanoknak segítsen, akiről előbbi helyeken lemondtak, vagy csak polgári státuszuk nem ad segítségkérésre lehetőséget, mert épp bűnöző vagy menekül. Tehát, eléggé érdekes szitut tálal elénk.

A további szereplők között: Marion Bailey, Tobi King Bakare, Lily Mays, Hiten Patel és Choe Pirrie, valamint visszatérőként feltűnik: Siena Kelly, Sam Hazeldine és Emma Carter. Az eredeti elképzelés 2017-ben futott Eric Richter Strand készítésével, illetve Sven Nordin, Pål Sverre Hagen, Pia Halvorsen trió alakításával, ami a Golden Screen norvég díjátadón három (legjobb színész, dráma és készítő) kategóriában nyert is. Nézzük az brit változat ajánlóját.free web stats