AppleTV+ tények és See-előzetes

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 10, 21:12-kor a(z) 2019/20 sorozatai,videó témába.

Nagy nap a mai azok számára, akik várták az őszi Apple Keynote-ot. Azonban ne feledkezzünk el arról, hogy mostantól a tévésorozatai miatt nekünk is nyitott szemmel kell járnunk az eventjeik kapcsán, ugyanis ott az Apple TV+ streaming szolgáltatásuk, ami olyan tartalmakkal próbál közönséget teremteni, mint anno 10-15 évvel ezelőtt az HBO, azaz minőségi, maximum prémium besorolásúakkal. Tavasszal már sok minden lelepleződött vele kapcsolatban, azonban az őszi „nagy bejelentő estre” is akadt új információ. Nah, meg ezekkel tudják igazén eladni a haldokló AppleTV ketyeréjüket.

Ott az a tény, pl.: hogy aki most vásárol új Apple készüléket (legyen az egy AppleTV, egy iPhone vagy bármi más), azok 1 évig ingyen és bérmentve kapják az előfizetést a streaming szolgáltatásukhoz. Ez azért nagyon barátságos megnyilvánulás, főleg amiatt is, hogy alapvetően a cégre nem a filléreskedés a jellemző vonás. Most ezzel szembe mennek?

Arról is lehullott a lepel, hogy havi 4.99$ fejében lehetünk az előfizetői. A Disney+ most foghatja a fejét, hiszen ők 6.99$-t kérnek el havonta azért, hogy tartalmukat bárhol fogyaszthassuk, illetve az elstartolásuk dátumáról se feledkezzünk el, ami november 12-ére esik, azaz majdnem két héttel későbbre. Merthogy az AppleTV+ november 1-jén megnyitja kapuit, hogy hetente új részekkel ültesse le felhasználói bázisát. Elvileg, legalábbis a magyar weboldal szerint Magyarország is közöttük lesz, belepréseltek minket is azon 100+ országok közé, amik élvezhetik a kínálatukat.

Vélhetően mostantól minden Keynote-on bemutatnak egy olyan jövőben érkező elképzelést, ami kiemelkedik a tömegből.

Most se történt másképp. Szó esett a három novemberi húzócímükről, név szerint: a The Morning Show-ról, a Dickinson-ról és a See-ről is – amiről eddig még nem láthattunk sok képi anyagot. A tavasz tájt érkezett előzetesben persze villantottak pár jelenetet, de az igazán ütős több mint kétpercest az eventre időzítették. Ugye ennek a története játszódik a távoli jövőben, melynek készítője: Steven Knight és Francis Lawrence lesz. Továbbiak között: Dan Shotz, Jenno Topping, Jon Steinberg, Kristen Camp és Peter Chernin. A szereplők sorában: Alfre Woodard, Archie Madekwe, Christian Camargo, Hera Hilmar, Jamon Momoa, Nesta Cooper. Sylvia Hoeks és Yadira Guevara-Prip. Elég jóra sikeredett!

A ‘tovább mögött’ megtekinthető mindez!free web stats