Plakátba zárva: Bard of Blood

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 26, 17:45-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Azon gondolkodtam, hogy a Netflix-re miért is fizetek elő? – Sokan kérdezik ismeretségben tőlem, hogy milyen digitális rezsikkel rendelkezem, van-e HBO GO, Amazon vagy Netflix előfizetésem, és mi értelme ilyesmire pénzt kiadni, amikor ugyanúgy elérhető a torrent világában minden?! Nos, először is választ adnék arra, hogy milyen előfizetéssel rendelkezem: jelenleg csak Netflix-szel, mert a többinek nem látom értelmét. Értsd: a net más zugaiból be tudom szerezni a kívánt tartalmat, feleslegesnek érzem ezért is pénzt kiadni előbbi kettőre. Másrészről a Netflix új távlatokkal áll elénk hónapról hónapra, ugyanis olyan országok, régiók felé nyit, amik másoknál kimaradnak. Ilyen a spanyol, a mexikói, a japán vagy az indiai. Nélküle sok sorozat kimaradt volna az életemből, mert alapvetően létezésük se derült volna ki.

Holnap lesz a Bard of Blood premierje, ami szintén az indiai részleget erősíteni. Azaz a többnyelvű piac felől nyit, hiszen az angol mellett hindi és urdu egyaránt felfedezhető lesz, ha eredeti hangzással csekkoljuk. A történetének alapjául Bilal Siddiqi azonos című könyve szolgált, amit a készítők próbáltak olyan módon képernyőre vinni, amihez foghatóval még az ottani közönség nem találkozott.

A főhősünk: egy ex-kém, aki tanárként éli hétköznapjait, azonban vissza kell térnie, mert a haza megköveteli. Küldetése, hogy megvédje országát és elvesztett szerelmét a fenyegetettségtől. A szereplők sorában: Emraan Hashmi és Amit Bimrot, valamint Shamaun Ahmed, Vineet Kimar Singh, Sobhita Dhulipala, Shishir Sharma és Danish Husain. A készítők között: Ribhu Dashupta, Shah Rukh Khan, Gauri Khan és Gaurav Verma.

Csak érdekességképpen jegyezném meg, hogy a Netflix-nél jelenleg az alábbi projektek erősítik a hindi nyelvi szegmenst: a Delhi Crime, a Ghoul, a Sacred Games, a Selection Day és a Typewriter. Mutatnám a netre került plakátjait.

What do you fight for?”

(A ‘tovább mögött’ még két kreatív megtekinthető. Azokat se hagyjátok ki a sorból.)


free web stats