Plakátba zárva: Team Kaylie

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 19, 13:54-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Néha úgy érzem, hogy a Netflix a gyermekeknek szánt sorozataival a Disney Channel és a Nickelodeon közönségét akarja megfogni. Legjobb élőpélda minderre a Team Kaylie (hazai címen: Kaylie csapata), amihez már csekkolható a magyar nyelvű előzetes a streaming szolgáltató ‘coming soon’ felületén. Ha azt megnézitek, akkor egyből le fog esni, miért vélekedem így. Ordít róla, hogy abszolút csak fárasztó poénokkal akarnak dolgozni az írói; illetve eléggé stúdió szagú a környezete.

A történetének középpontjában: egy híresség, Kaylie Konrad áll, aki miután összetűzésbe keveredik a rendfenntartó szervekkel, a bíróság arra kötelezi, hogy az egyik helyi cserkész csapatnak legyen a vezetője, népszerűsítője, arca. Természetesen a szerepkör közel áll hozzá, csak éppen a “szakma” nem; de nincs más lehetősége, ha a múltbeli megnyilvánulását kompenzáltatni szeretné.

Szeptember 23-án mutatkozik be az első évadjának első fele – azaz alkalmazzák nála is a megszokott kettészelés modelt. A főszereplők között: Bryana Salaz, Rosa Blasi, Symera Jackson, Eli Samouhi, Alison Fernandez, Eliza Pryor, Kai Calhoun és David Gridley. Mutatnám a netre dobott plakátját – ami a fenti véleményem tovább erősíti.


free web stats