Plakátba zárva: Living with Yourself

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 20, 9:03-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Ritka elképzelés érkezik, azonban, ha a nézőknek megtetszik, akkor mindenbizonnyal rákaphatnak más konkurensek is. A Netflix komédiájának fortélya abban merülne ki, hogy kettős szerepben tűnik fel a főhős, akit Paul Rudd formál meg. Nem újkeletű a szitu, hiszen a Fargo-nál Ewan McGregor szerepelt hasonlóképp, illetve a 2019/20-as idényre berendelt HBO-s I Know This Much is True-ban Mark Duffalo lesz Dominick és Thomas Birdsey megformálója.

A történetének középpontjában: egy kiégett reklámszöveg-írót alakít, aki egy nem-hétköznapi kezelésnek veti alá magát, hogy változtasson életén, ami a jelek szerint össze is jön és rá kell döbbenie, hogy önmaga a legnagyobb ellensége. Aisling Bea szintén főszereplője a 8 részes elképzelésnek, amit Jonathan Dayton és Valerie Faris rendezésével, illetve Tim Greenberg írásával kapunk meg. További készítő: Anthony Bregman, Jeff Blitz, Jeffrey Stern, Paul Rudd és Tony Gernandez.

A sorozat különlegessége, hogy az IFC-n startoltak az előkészületek, azonban a csatorna lemondott róla. Akkor igaz még Paul Rudd nem foglal helyet a szereplők sorában, vélhetően az akkori kiszemelttel nem volt annyira ígéretes a leírt szkript. A streaming szolgáltató október 18-án tűzi műsorára. Kapott is egy roppant hangulatos plakátot, amit rögvest mutatnék is.


free web stats