Reggeli előzetes: Séfek séfe – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 23, 9:06-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Tegnap este megvolt a Sztárban sztár leszek! utolsó válogatója, melynek reklámszünetében a Tv2 elkezdte promózni a Séfek séfe 2. évadját. Ergo, megérkezett az első 20 másodperces kedvcsináló hozzá, amiben felhívják a figyelmet, hogy nyakunkon a premierje, azaz valamikor október folyamán startolhat a gasztro-tehetségkutató. A zsűritagok vagy mentorok sorában ismét: Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor foglal helyet. A főnyeremény: 10 millió forint, illetve egy franciaországi Paul Bocuse Intézetben eltöltött 3 hetes kurzus, hogy némiképp kikupálódjon a győztes szakmailag. Tehát nem kevés.

A játékszabály tekintetében egyelőre nem tudok változásról. Ugyanúgy az első fázisban, a válogatások során vakon kapják a séfek az ételeket, ami alapján választanak maguk mellé versenyzőket. Kizárólag csak a kapott tányér tartalma dönt. Miután megszülettek a csapatok, utána pedig jönnek az újabb megmérettetések. A végkérdés pedig az, hogy melyik séf tanítványa bizonyul a legjobbnak.

Mutatnám a beharangozó videót. Mellesleg azt se feledjük el, hogy pl.: az első széria nyertese saját műsort is kapott a LichiTV műsorán 100% hazai címmel, ami március 12-én startolt a Tv2 Csoport gasztro adóján.

<iframe allowfullscreen=”yes” width=”492″ height=”375″ src=”//tv2.hu/neoplayer/tv2/embed/302962_sefek-sefe—hamaros.html” frameborder=”0″ scrolling=”no”></iframe>


free web stats