Gyilkos évadot ígérnek…

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 29, 16:00-kor a(z) Promo témába.

Csütörtökön elstartolt a How to Get Away with Murder utolsó évadja. Az ABC marketing osztálya a „killer season” jelzőt aggatta rá, de olvasva az elmúlt etapok kritikáit, azért ennél többet kell majd letenniük az asztalra, hogy minderre méltók legyenek. Mint az várható volt, tavalyhoz képest esett az érdeklődés, hiszen az évadnyitó 25%-kal maradt el az előző évitől, ami számottevő, de jövőjét tekintve oly mindegy is egyben. Mentségére szóljon, hogy felvezetője – az A Million Little Things ­– se volt a helyzet magaslatán, mivel nála még érezhetőbb volt az országos csatornák válsága, ugyanis 38%-kal maradt el a fiatalok körében. Azt azért megjegyezném, hogy itthon is lemondtak róla, hiszen a 3. évaddal anno 2017-ben megszakadt az elhozása. Hogy folytatják-e valamikor, az jó kérdés, de a jenkiknél a zárófelvonás már terítéken 15 epizóddal.

A szereplők többsége a kezdetek óta jelen van, így, aki egyetlen évadját is maga mögött tudja, annak ismerősök lesznek a következő arcok. Mutatnám egy galériacsokorba szedve, hogy kikkel kell számolni a 6. szériában.

(A ‘tovább mögött’ folytatódik a galéria a többiek kékvásznas karakterfotójával. Felkészült mindenki a befejező évadra?)


free web stats