Plakátba zárva: Catherine the Great

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 30, 15:57-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Tessék megfigyelni a premieridőpontját a Nagy Katalin hazai című limitált sorozatnak. Akkor mostantól olyan, hogy minisorozat már nem létező fogalom?! Csak azért, mert míg Amerikában október 21-én hozza az ottani HBO, addig a magyar nézők már rég képernyőn tudhatják, hiszen október 4-től heti rendszerességgel érkezik szinkronnal az HBO műsorára 20 órás kezdéssel; ha pedig ez nem lenne elég, akkor azt se feledjük el, hogy az HBO GO-ba egyből felkerül mind a négy része, szóval, aki darálnál, az megteheti!

Az HBO és a Sky koprodukciójáról beszélhetek, amit Philip Martin rendezésével tálalnak. A csatornák azt ígérik, hogy a Csernobil után egy újabb remek történelmi feldolgozást kapunk. Történetének középpontjában: „Katalin uralkodásának utolsó időszakát mutatja be, amikor szenvedélyes viszonyt folytatott Grigorij Patyomkinnal. Botrányok, intrikák és súlyos konfliktusok közepette különleges és odaadó viszony alakul ki köztük; együtt legyőzik ellenfeleiket és liberalizációs reformok segítségével lerakják a modern Oroszország alapjait.”

A szereplőgárdában: Joseph Quinn, Gina McKee, Rory Kinnear, Richard Roxburgh, Sam Palladio és Kevin R. McNally foglal helyet. Mutatnám a nemrég netre dobott külföldi plakátját – ha lesz magyar változat, akkor azt se titkoljuk el, megmutatjuk!

Take what you desire.


free web stats