The Winner – 1.01 – Pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2008 October 7, 20:27-kor a(z) 2006/07 sorozatai,Pilot,Promo témába.

Most valahogy nincs kedvem a 2008/09-es idény újoncaiba elmélyedni, ezért inkább kisebb időutazásba kezdtem. A 2006/07-ben annyi remek sorozat volt, amire nem szakítottam annak idején kellő időt, hogy most úgy döntöttem: párhuzamosan elkezdem a felzárkóztatásom. Elsőként a szitkomokra hajtok rá, mivel nagyrajongója vagyok a műfajnak. Minden az Andy Parker, P.I.-vel kezdődött el pár hete, ami nekem iszonyatosan megtetszett. Most a The Winner következne, amit noha szintén elkaszáltak, de hat epizódját a közeljövőben darálóra veszem.

Kezdjük elsőként az alapkoncepcióval, ami egy harmincas éveiben járó csókáról szól, aki otthon tölti tétlenkedéssel mindennapjait, míg a szomszédba be nem költözik egyik régi szerelme. A cselekmény adott, már csak bonyolítani kell a részleteket. Az eszméletlen szexi Alison kész hölggyé vált az idő múlásával, és amilyen szerencsés volt kiskorában Glen, vele csókolózott elsőként, bár én inkább csak (gyógyító) puszinak nevezném, de lényegtelen.

A csajnak van egy gyereke, akivel remekül kijön Glen. Mintha önmagát látná benne, csak kicsit több önbizalommal. Az egész pilot rész a történet párhuzamosítva lett, hiszen míg Glen ráhajt a szomszédlányra, addig a szomszéd fia egy csajra, aki megtetszett neki a videó kölcsönzőből. Mindezt kölcsönös megállapodás formájában.

Ha engem kérdeztek, akkor folytatom az időutazásomat, mivel sokkal jobban lettek összerakva a régi szitkomok, mint most az újak. Nem panaszkodni akarok, viszont végig röhögtem az egészet. Nem kell sírva röhögésre gondolni, csak amolyan halk kacarászásra, ami néha jobban esik. Többkamerás szitkom, nem tudom mondtam-e már? Egyébként azért is tettem le a voksom mellette, mivel az egyik főszereplő Erinn Hayes volna, aki szerepelt az Unhitched-ben, valamint az idei Worst Week-remakeben, ami a CBS műsorán megy hétfőnként.

Hat epizódot rendeltek be belőle. Nem kapott cancel-t, hiszen mind a hat része leadásra került, inkább úgy helyesbítenék, hogy nem kapta meg a folytatásra, akarom mondani, a teljes évadra a berendelését. (Annak idején duplázva ment vasárnaponta.) Újabb tavalyelőtti sorozatot pipálhatok ki, de folytatni fogom, valószínűleg kritika nélkül. Remélem néhányatokat megtudtam győzni a meglesését illetően. Hat darab promo képet találhattok róla a tovább mögött.


This entry has a rating of 3.5

free web stats