Megérkezett a harmadik The Walking Dead-sorozat előzetese

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 5, 23:22-kor a(z) videó témába.

Ami nyáron San Diego, az ősszel New York. Bizony, megkezdődött a Comic Con New York-i csapója, ahova újfent nagy durranásokat tartogatnak a résztvevők. Természetesen a képregényvilág újabb börze állomását a The Walking Dead második spinoff-ja uralhatja, mert kiadták az első hosszú előzetesét a 2020-ban érkező testvérsorozatnak. További érdekesség, hogy még mindig nem tudni, milyen címen akarja az AMC elénk tálalni, ezért az internet népe elnevezte The Walking Dead: Universe-nek – de még egyszer megjegyezném: ez nem a hivatalos címe a projektnek, csak jobban hangzik, mint az untitled third TWD series. Na ugye.

A történet középpontja nem változott, ugyanabban az apokaliptikus környezetben kalauzolnak az írók, mint az elődöknél, azonban időben a járvány kitörése után egy évtizeddel járunk. Az is tiszta sor, hogy olyan fiatalra helyeződik a hangsúly, akik a „halott világba” születtek. A szereplőgárdában biztosan ott lesz: Alexa Mansour, Aliyah Royale, Annet Mahendru, Hal Cumpston, Joe Holt, Nico Tortorella és Nicolas Cantu. A készítőgárdában: Charlie Adlard, Robert Kirkman, Tony Moore mellett Scott M. Gimple és Matt Negrete foglal helyet.

A start 2020 tavaszára van beígérve. Az AMC Studios továbbra is az egyedüli gyártója. Irány a tovább mögé az előzetesért.free web stats