Délelőtti előzetes: Devs

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 8, 10:02-kor a(z) videó témába.

Jó régóta várjuk, hogy valami történjen a Devs háza táján. Mondjuk mostanság az FX se erőlteti meg magát hír és marketing téren. A tavaly nyáron berendelt minisorozat premierje vélhetően 2020-ban lesz, azonban a Comic Con alatt érkezett hozzá egy kedvcsináló, ami azért jó ütemezésű, mert Mr. Robot utolsó évadja a napokban rajtolt el az USA Network műsorán.

Mi a közös kettőjükben? Lehet semmi, de annyi mindenbizonnyal, hogy ennek is a főhőse egy programozó lesz, csak éppen női kiadásban. A sorozat cselekményét az adja, hogy a fiatal tehet nyomozásba kezd munkáltatójánál, ugyanis arra gyanakszik, hogy pasija eltűnése mögött főnöke lapulhat, illetve egy bizonyos titkos projekt, amit a San Francisco-i techcége egyik titkos részlegén folytat. A szereplőgárdában: Sonoya Mizuno, Nick Offerman, Jin Ha, Alison Pill, Zach Grenier, Cailee Spaeny, Stephen McKinley Henderson és Karl Glusman foglal helyet, azonban visszatérőként feltűnik: Jefferson Hall, Linnea Berthelsen, Georgia King, Aimee Mullins és Caitlin Kimball is. A forgatókönyvet: Aley Garland rakta össze; a kreatív csapatban azonban még helyet kap: Allon Rich, Andrew MacDonald, Eli Bush és Scott Rudin.

Azt se feledjük el, hogy utóbbi kreátor stúdiója, a Scott Rudin Productions (Barkskins, Diagnosis) is közreműködik a gyártásába, valamint a DNA Television és az FX Productions. Jövő tavasszal okosabbak leszünk, mégis mire számíthatunk. Mutatnék addig is egy előplakátot, amit a jenkiknél tolnak már ilyen koraiban!

(A ‘tovább mögött’ rátaláltok az előzetesére. A Mr. Robot után kedvelőinek kötelező a semmitmondó teaser!)free web stats