Sajtóközlemény: Megnyitotta budapesti irodáját a Turner Broadcasting

 
Beküldte: Kanyecc 2008 October 10, 0:57-kor a(z) sajtóközlemény témába.

Budapest, 2008. október 8. – A Turner Broadcasting október elején megnyitotta új irodáját Budapesten, mely annak köszönhető, hogy a társaság egyre fokozottabban van jelen a közép-kelet-európai régióban, és közelebb szeretne kerülni a magyar televíziós piachoz. A terjesztési és értékesítési vezető a helyi piacról érkezett Essősy Orsolya személyében.

Essősy Orsolya Terjesztéi és értékesítési vezetőkéntfelel a napi működésért és a növekvő terjesztési számokért Magyarországon. Orsolya szorosan együttműködik a cég Londonban található európai központjából székelő Gergana David-del, aki a közép-kelet-európai régióért felelős terjesztési igazgató.

Gergana David a következőt nyilatkozta a bejelentés kapcsán: „Nagyon izgatottak vagyunk a helyi iroda megnyitása miatt, és biztos vagyok benne, hogy így közvetlenebb és személyesebb lesz ügyfeleinkkel a kommunikáció. Orsolya tartja majd közvetlenül a kapcsolatot partnereinkkel, így biztosak lehetünk benne, hogy a lehető legjobban megismerjük az igényeiket. A múlt heti tihanyi Kábeltelevíziós Konferencia pedig kitűnő alkalom volt arra, hogy a már meglévő jó kapcsolatainkat tovább erősítsük a magyarországi iroda bemutatkozásával, illetve visszajelzéseket kapjunk a jövőre vonatkozóan.”

Orsolya széleskörű tapasztalattal rendelkezik a telekommunikációs és az FMCG szektorban. Korábban ugyanis a Vodafone Global, az Imperial Tobacco Ltd, a Studio Moderna és a Young and Rubicam vállaltoknál dolgozott.Orsolya örömmel néz a Turnernél végzendő munka kihívásai elé.


free web stats