Promóképeken a High Fidelity

 
Beküldte: Kanyecc 2019 November 5, 13:41-kor a(z) Promo témába.

Emlékeztek még a High Fidelity című ötletre, ami eredetileg a Disney+ által került berendelésre, azonban idő közben a streaming szolgáltató lemondott róla, és inkább a helyére berendelte a Love, Simon sorozatot, aminek a mozifilm adja az alapkoncepcióját?! Nos, noha lemondtak róla, azért nem került a kukába a projekt, mert végül a Hulu adott zöld utat a 10 részes 1. évadjának, mert látott elég fantáziát benne.

A történetének alapját a Pop, csajok, satöbbi című Nick Hornby-féle regény adja az alapjait, ami egyébként azonos címen jelent meg odakinn. A romantikus komédia készítői között Veronica West és Sarah Kucserka foglal helyet. Középpontjában: egy lemezbolt-tulajdonos nő áll, aki kamerába mondva elmeséli a korábbi romantikus kapcsolatait. Ugye 2000-ben volt belőle mozifilm is. A főszereplők sorában: David H. Holmes, Da’Vine Joy Randolph, Jake Lacy, Kingsley Ben-Adir és Zoë Kravitz. A pilot rendezését: Jesse Peretz végezte, míg további stábosok sorában: Adrienne Erickson, Andre Nemec, Jeff Pinkner, Jeff Reiner és Scott Rosenberg.

A premierjét is már kitűzték a sorozatnak, amit 2020 midseasonben szállítanak, pontosabban: február 14-én. Vajon a dátum célozgató jellegű?! Nézzük a promóciós fotóit!

(A ‘tovább mögött’ folytatódik a galéria, azokat se hagyjátok ki a sorból.)


free web stats