Plakátba zárva: Dave

 
Beküldte: Kanyecc 2019 December 28, 17:33-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Nocsak, csatornát váltott Jeff Schaffer és Dave Burd elképzelése, amit tavasszal az FX rendelte sorozatnak, azonban a nemrég napvilágot látott plakátjain már a testvércsatornájának, az FXX-nek logója ficeg. Utóbbi embernek a neve onnan lehet ismerős, hogy a komédia mellett rapperkedéssel is foglalkozott/foglalkozik. (Nem vagyok életpályájában jártas, így ha valaki helyesbítene, azt megköszönném!)

A történetének középpontjában: Lil Dicky, akit ugye Dave formál meg. Saját élete ihlette a sztorit, ami végzetére összpontosítana, azaz, hogy ő legyen minden idők legnagyobb rappere. Az életcél tehát adott, a feladat nem más, mint meggyőzni a közönséget, hogy valóban méltó a címre.

A castingjáról alig tudni valamit, ellenben a készítőgárdáról már annál többet. A pilotját Greg Mottola rendezhette. Az exec. producerek sorában: James Shin, Kevin Hart, Marty Bowen, Mike Hertz, Saladin Patterson, Scooter Braun és Scott Manson foglal helyet. Mutatnám a hozzá készült kedvcsináló plakátokat, amiben visszaköszön némiképp a főhős mentális zavara.free web stats