Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2020 March 9, 9:04-kor a(z) Hírek témába.

 • Összeállt a Power Book III: Rasising Kanan szereplőgárdája, ahol London Brown, Malcolm Mays, Shanley Caswell, Toby Sandeman és Joey Bada$$ mellett még: Patina Miller, Mekai Curtis, Omar Epps, Hailey Kilgore és Lovie Simone emlegetett személy. Egyelőre nincs információ a premieridőpontjáról, azonban azt már tudni, hogy a ’90-es évekbe kalauzolnak a készítők, révén, hogy Kanan fiatal éveire helyeződik a hangsúly.
 • Április 26-án érkezik a Penny Dreadful: City of Angels című előzménysorozata a Penny Dreadful-nak, ami az 1938-as Los Angelesbe kalauzolja a nézőket. A készítők sorában: Michael Aguilar (Kidding). A szereplők között már biztosan felismerhető lesz: Nathan Lane, Natalie Dormer, Daniel Zovatto, Kerry Bishé, Rory Kinnear, Adriana Barraza, Michael Gladis, Jessica Garza és Johnathan Nieves.
 • Ha valakinek hiányoznának a Just Shoot Me szereplői, akkor tessék meglesni a Lights Out with David Spade-féle reunite videót, melyben a talkshowman összeszedte a régi arcait egy kis kötetlen beszélgetés erejére.
 • Május 29-én érkezik a Ramy a Hulu műsorára a soron következő 2. évadjával.
 • Június 12-én lehet számolni a Crossing Swords címre hallgató elképzeléssel, melynek főszereplő hangjai között: Nicholas Hoult, Adam Ray, Tara Strong, Tony Hale, Luke Evans, Seth Green, Alanna Ubach, Adam Pally, Yvette-Nicole Brown, Maya Erskine, Breckin Meyer és Wendi McClendon-Covey foglal helyet – ugyanis egy animációs komédia lenne Seth Green közreműködésével, illetve John Harvatine és Tom Root készítésével. A projektet még 2018 őszén rendelték be. Középpontjában: egy parasztlegény, akinél az igazságosság alappillér; ám megborul a nézete akkor, amikor fegyvernökké léptetik elő a királyi kastélyságban, amit a korrupció és az igazságtalanság hat át.
 • Május 15-én tessék számolni a The Great című produkcióval, ahol Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox, Adam Godley, Gwilym Lee, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Sacha Dhawan, Sebastian de Souza, Bayo Gbadamosi és Belinda Bromilow biztosan a szereplőgárdában kap helyet. A 10 részes drámát Matt Shakman rendezte, illetve Tony McNamara írta. A 18. századi Oroszországba kalauzolja nézőit az elképzelés, melyben II. Katalin hatalom jutására, valamint Péter cárral való kapcsolata kerül fókuszba.
 • Április 3-án az AppleTV+ belekezd a Home Before Dark című sorozatába, melyet Jon M. Chu rakott össze. Egy fiatal lányt követ nyomon, aki Brooklynból költözik édesapja tóparti szülőfalujába, ahol igazság utáni – révén hogy gyermek újságíró – vágya egy olyan nyomra vezeti, amit a rendőrség már rég lezártnak tekint.
 • Van néhány címünk: The Tale of Three ArraignmentsAll Rise 1×18; Rules of EngagementSEAL Team 3×15; Missing TimeNCIS: Los Angeles 11×18; Walking With UsThe Walking Dead 10×12; Dedicado a MaxBetter Call Saul 5×05; Broken ArrowProject Blue Book 2×09; The BallsThe Magicians 5×12; SlammedRaven’s Home 3×22; Almost FamousGod Friended Me 2×18; R.I.P. Dr. HermanCarol’s Second Act 1×18; Pastor PailBless This Mess 2×15;
 • Ryan Michelle Bathe, Nicholas Christopher és Raven Bowens vendégszereplőként tűnik fel az All Rise 1×18-as részében, amit Claudia Yarmy rendezéséve szállít a CBS.
 • Scott Foxx visszatérőként, míg Adelaide Kane és Parisa Fakhri vendégszereplőként lesz jelen a SEAL Team 3×15-ben – melynek forgatókönyvét Holly Harold, Kenny Ryan és Jacob Roman rakott össze. A rendezésért pedig J. Michael Muro felelt.
 • A Netflix elkaszálta egyetlen évadot követően az AJ and the Queen-t.
 • A Disney+ berendelte a Beauty & the Beast előzménysorozatát. A produkcióba közreműkidik Eddy Kitsis, Adam Horowitz és Josh Gad. Elvileg 6 részes musical stílusú elképzeléssel tessék számolni. Premierről nem esett szó.
 • Március 27-én tér vissza újabb 10 résszel az Ozark, ami a 3. évadja lesz a sorban.
 • A Comedy Central útnak ereszti a Crank Yankers újabb részeit, amit már március 17-én megkapnak a nézők. Ezzel párhuzamosan zöld utat adtak a 6. évadjának, hiszen a folytatásban még csak az ötödik lesz terítéken.
 • Cheyenne Jackson főszereplőként írt alá a Call Me Kat címre hallgató Fox pilotjába, ahova korábban Kyla Pratt, Mayim Bialik és Swoosie Kurtz tett hasonlóképpen. A készítője: Darlene Hunt, de mivel feldolgozásról van szó, így az eredeti sorozaté is ott lesz, azaz Miranda Hart. Igen, a Miranda amerikaisott változata volna, melyben egy 39 éves nő próbálja bizonyítani, hogy attól, hogy nincs meg neki minden, még lehet boldog.
 • Amy Acker és Tyalor Richardson beugrik a God Friended Me 2×18-ba.
 • A Carol’s Second Act 1. évadja 18 részből fog állni, melynek fináléjában Kelsey Grammer vendégként tűnik fel. Az epizódot március 12-én adják le, ahol még Mark Bloom is látható lesz.
 • Kayla Compton állandó szereplővé lett előléptetve a The Flash 7. évadjába.

free web stats