Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2020 March 18, 19:20-kor a(z) Hírek témába.

 • A koronavírus miatt szinte mindenhol leállások vannak a forgatások területén, mely alól az ausztrál Wentworth című sorozat se képez kivételt, amiből 2 x 10 részt rendeltek be 2020/21-re.
 • A koronavírusból fakadóan szinte minden tévésorozat forgatása megállt. Ezzel egyidejűleg a Grey’s Anatomy stábja is bejelentette, hogy a stáb elővigyázatosságból abbahagyta a forgatást. A 25 részes 16. évadjából 21 rész került eddig leforgatásra.
 • Van néhány címünk: Angry, Happy, Same Face Bob (Hearts) Abishola 1×19; Last Known LocationSEAL Team 3×16; BlarneyNCIS 17×19; Texas Pete and Parking Lot CarnivalMom 7×19; A ‘ohe ia e loa’a aku, he ulua kapapa no ka moana Hawaii Five-0 10×21; Mac + Desi + Riley + AubryMacGyver 4×07;
 • Nicole Sullivan vendégszereplőként tűnik fel a Bob (Hearts) Abishola 1×19-es részében – melynek rendezéséért: Beth McCarthy-Miller felelt.
 • Rainn Wilson és Virginia Montero lesz a vendégek között a Mom 7×19-nél.
 • Fura, mennyi epizódban tűnik fel Scott Foxx neve a SEAL Team-ben, ugyanis ott a 3×16-osnak a vendéglistájában – holott akár visszatérőként is emlegethetnék, mint Justin Melnick-et vagy Tyler Grey-t. Kíváncsi lennék, hogy milyen okból kifolyólag akarja a stáb és/vagy a vezetőség azt, hogy ne abban emlegessék. Ezzel egyidejűleg Jamie McShane, Parisa Fakhri és John Savage szintén ott a beugrók mellett.
 • Scott Deckert, Connie Jackson és Mario Ardila Jr. beugrik az NCIS 17×19-es epizódjába, melynek forgatókönyvét: Scott Williams álmodta meg, és amit Rocky Carroll rendezésével szállítanak.
 • Április 26-án érkezik a VIDA 3. évadja, ami egyben az utolsó lesz, ugyanis a Starz úgy döntött, hogy nem rendeli immáron be biztosan a 4. etapját. Részben az alacsony nézőszámnak írható be a döntés, hiszen a 18-49 évesek körében mindössze 0,03-as demót hozott a 2. etapja, míg a teljes lakosságos átlaga 120 ezer főt.
 • Április 14-én térhet vissza új résszel a Deadliest Catch a 16. évadjával a Discovery Channel műsorára. A csatorna dupla részes starttal kedveskedik a nézőknek.
 • Mind az Empire, mind a Supernatural az utolsó évadjában tengődő veterán a 2019/20-as idényben, és a most kiteljesedett koronavírus miatt mindkettő forgatása áll, ami azért probléma, mert vélhetően nem fogják tudni a készítők felvenni a remek zárórészeket még az előtt, hogy megszakítás nélkül adásba adhassák a már leforgatottak után. Az is színesíti a problémát, hogy nincs mód arra, hogy átvigyék a részeket új szezonban, hiszen mindkettő finale évados.
 • Május 1-jén mutatja meg az Amazon az Update címre hallgató legújabb sorozatát, melynek főszereplői között Robbie Amell és Andy Allo foglal helyet. A Greg Daniels által készített elképzelés egy olyan jövőben játszódik, melyben az emberek „feltöltik magukat” egy általuk választott túlvilági életbe. A főhőst halála után egy nő üdvözli a választott „mennyországában” – lényegében kettőjükre megy a fókusz 10 részen keresztül minimum.
 • Chuck Norris vendégszereplőként tűnik fel a Hawaii Five-0 10×21-es részében, míg az 10×22-es sorozatfináléban James Marsters, William Sadler és Mark Dacascos visszatér, szóval eléggé jó kis záróepizódnak nézünk elébe, hiszen ott a stábban Wo Fat.
 • Ryan Hurst, Angela E. Gibbs és Mariel de la Mora vendégszereplője lesz a SWAT 3×17-es részének – amit Alison Cross írásával szállít a CBS. A rendezői székben: Lauran Belsey foglalt helyet.
 • Tate Donovan, Leonardo Nam, Joe Gatto és Sal Vulcano beugrik a MacGyver 4×07-be vendégszerepelni, melynek rendezéséért Brad Turner felelt.

free web stats