Plakátba zárva: Upload

 
Beküldte: Kanyecc 2020 March 20, 8:14-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Ránézve az Upload kreatívjára felidéződnek bennem a régi idők, amikor a Samsung bevezette a Gear VR szemüvegét, ami azóta elhalálozott technológia – kiindulva abból, hogy kevés tartalom és szolgáltatás érhető el hozzá a mai napig, pedig aztán volt legalább 5 éve a Samsungnak, az Oculusnak és a Third Party-ba tartozó vállalatoknak, hogy gyártsanak. Most azonban kanyarodjunk Greg Daniels elképzelésére vissza, amit az Amazon május 1-jén tálal a közönségének. Első karikában 10 részt rendeltek belőle.

A történetének középpontjában: egy olyan jövő áll, ahol az ember kiválaszthatja, hogy halálát követően, melyik túlvilági létbe töltsék fel. Főhősünk, miután bekövetkezik élete vége, belép a maga által választott „mennyországba”, ahol egy nő fogadja. Kettőjükről és ottani megpróbáltatásairól szól az elképzelés, amihez hasonlót biztosan nem láthattunk mostanság.

Greg mellett Howard Klein is közreműködött az egykamerás komédia gyártásában, amit egészében az Amazon Studios készített el – nulla társ-céggel. A szereplők sorában: Allegra Edwards, Andy Allo, Elizabeth Bowen, Kevin Bigley, Owen Daniels, Robbie Amell, Williams B. David és Zainab Johnson. Elméletileg a történet 2033-ban játszódik, ergo, nem is olyan távoli világképet akarnak a készítők elénk tárni.

Live your best digital afterlife.”


free web stats