Mától kapható a Sorozatmánia áprilisi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2020 March 25, 11:29-kor a(z) Magazinok témába.

Március végéhez érve ismét fel kellene valahogy keresnünk a legközelebbi újságárusunkat, hiszen március 25-től kapható a Sorozatmánia áprilisi száma. Nyilván nem a legjobb cselekvés az általam írt, mivel a cél, hogy mindenki maradjon otthon, ha viszont valaki a bevásárlással egybeköti, akkor azért ne felejtse el a listára felírni. Bár, ha akad olyan olvasónk, aki eddig mindig megvásárolta, annak lehet célszerű lenne meggondolni az előfizetés lehetőségét, mégis csak olcsóbbra jön ki éves szinten és még mennie sem kell érte.

A mostani szám címlapjára a szerkesztők a Stranger Things szereplőgárdáját rakták, illetve szalagcímnek a „A 4. évad titkai”-t adták, hogy még kelendőbb legyen a vásárlók részére. Azt azért megjegyezném, hogy a kialakult járványhelyzet miatt leáll a sorozat forgatása és vélhetően csúszni is fognak vele. A további tartalmai között helyet kapott: a Westworld, a The Walking Dead: World Beyond, aminek premierjét elhalasztották, valamint az Ez így nem OK – csak hogy a népszerűekre hívjam fel a figyelmet.

Természetesen a négy plakát közül kettő megint csak a sorozatokkal foglalkozik, most az I’m not OK with This és a The Walking Dead: World Beyond kerülhet a falra. Mindezért 888Ft-ot kérnek, amit boldogan kifizetek, csak hozzák havi rendszerességgel. Van olyan olvasónk, akinek mindegyik száma megvan a sorozatos különszámokkal együtt?


free web stats