Plakátba zárva: Dragon Ball Super: Super Hero

 
Beküldte: Kanyecc 2022 March 26, 10:16-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

2018-ban volt utoljára Dragon Ball-film, így mondanom se kelljen, de már eléggé érett, hogy valamit elénk tárjanak, mert a franchise sokunk gyermekkorát határozta meg az alapsorozattal, utána pedig a Dragon Ball Z-vel. A soron következő esti kikapcsolódás a Dragon Ball Super-családot fogja erősíteni, alcíme pedig a Super Hero lett. A készítők elmondása szerint, a történte a 28. Harcművészeti Nagytorna előtt fog játszódni, illetve az előzetesei arra is választ szolgáltatnak, hogy a Broly film után, ugyanis Pan karakterénél megfigyelhető egyfajta növekedés, mármint nagyobb lett, mint az előző részben.

A Super Hero-t ugyanúgy a Toei Animation készítette, ám megjelenítésben lesz bőszen különbség, ugyanis ezt már teljes egészében CGI-jal rakták össze. Noha, néhol azért érzékeltem rajzolásra utaló jeleket, a készítők első műve lehet, ahol elhagyják a régi technikát – jegyzem azért meg mellékesen, hogy a korábbi filmeknél is alkalmazták, csak éppen nem ilyen mennyiségben. A sztorit az írók a Földre szánták, azaz nem lesz bolygók közti harcok. Mindezt úgy érik el, hogy a Magenta nevű karakter létrehozza a Vörös Gyógyszerészetet, amit tekinthetünk a Vörös Szalagrend utószervezetének. Dr. Hedo társaságában elkészítenek két Androidot, Gamma #1-t és Gama #2-t, akik majd Piccolo és Goku-ék életére törnek.

Stílusosan a Japán mozik premier helyszínül fognak szolgálni, ahol akár IMAX minőségben is végig lehet majd élvezni. Nyilván a magyar rajongók majd letöltik a netről, mert hazánkat elkerül ez a világpremier. Hoztam végül néhány plakátot, ha már 1 hónap sincs hátra a debütig.


free web stats