Április 10-én búcsúzik az Exatlon Hungary All Star

 
Beküldte: Kanyecc 2022 March 27, 19:01-kor a(z) Magyar hírek témába.

A Tv2 az év elején elrajtoltatta az Exatlon Hungary All Star kiadását, melyben az 1-2-3. évad legjobb játékosait válogatták össze – legalábbis megpróbálkoztak vele, ugyanis nem feltétlenül vagyok biztos abban, hogy igent mondott mindegyik felkeresett bajnok vagy éppen kihívó. Lecserélték a műsorvezetőt és a segédjét is, ezáltal került Lehel és Réka a képbe, akiket az elején kellett szokni, azonban így 60 rész elteltével már tényleg azt kell mondanom, hogy Palik Laci után nem lett egy rossz váltás, hiszen szeret olyan témákat feszegetni, amelyek olykor kínosak, ám de a nézőket annál inkább érdeklik.

Ez a hét – a játékban számított tizenkettedik – nem éppen volt a Kihívóké, ugyanis csütörtökön lány, pénteken pedig fiú kiesővel kellett számolniuk, melynek hatására egálban vannak a Bajnokokkal létszámügyileg. Jelenleg az alábbiként fest a TOP12.

  • A Bajnokok sorában: Dr. Busa Gabriella, Tóth Janka, Ujvári Iza, Jósa Danny, Kempf Zozo és Somhegyi Krisztián
  • A Kihívók sorában: Bessenyei Boglárka, Pap Dorka, Szente Gréta, Herczeg-Kis Bálint, Nagy Dani és Rozs Gergely

Egyes híresztelések szerint, Monoki Lehelt a Tv2 áprilisig kapta kölcsön, így az eddig szériák legrövidebbját láthatják a nézők. Míg az első etap 81 epizóddal, a második 109-cel, addig a harmadik 113 résszel próbálta megteremteni a feszültséget a sport-reality-ben. Most, az All Star etap a 71. résszel fog leköszönni 2022. április 10-én (vasárnap!) 18:55-ös kezdéssel. Megjegyezném azt is, hogy csak egyetlen Nemzetek Viadalára futotta most, ahol igaz Mexikót legyőztük egy igen szoros 10-9-es ütközetben.

Tehát már csak két hét van hátra az Exatlon Hungary All Star-ból, melynek elődöntője: 2022. április 8-án, pénteken 20 órakor kerül megrendezésre. A Tv2 a széria fináléját a Pepe debütjével kötötte össze, ugyanis közvetlenül a végső összecsapást után tűzi műsorára a legújabb sajátgyártású sorozatát 20:30-as kezdéssel. Addig maradnak a tippelések, valamint a drukkolások! Szerintetek, ki érdemelné meg leginkább a 15 millió forintot a lányoknál, és ki a fiúknál?


free web stats