Opportunity Knocks: Második idei cancel

 
Beküldte: Kanyecc 2008 October 19, 15:44-kor a(z) 2008/09 sorozatai,Hírek témába.

Itt az ideje pótolni a hétvégi híreket. Megint csak deja vu érzés kapott el, hiszen nem olyan régen beszámoltam egy olyan cikkről, melyben egy cancelről, egy teljes évadról és egy kételyről számoltam be. Most sem lesz ez másképpen. Lehet örülni, búsulni annál kevesebbet, mert nem olyan lényeges sorozatot töröltek. Lássuk a fix tényeket.

Az ABC lelőtte az Opportunity Knocks című újonc vetélkedőjét. A döntés nem annyira meglepő, hiszen siralmas nézettséggel futott. Mindössze három epizódot élt meg, amelyről hamarosan mi is írni fogunk egy kritikát. Az alapkoncepciója sokak szerint nem volt annyira vészes, bár az amerikaiak tetszését nem nyerte el. Vetélytársai között az NCIS és a House hozta számára legnagyobb nézettség átcsoportosítást, viszont az ’i’-re a pontot az őt követő Dancing with the Stars rakta fel, aminek szinte a semmiből kellett építkeznie.

Felszállta a köd. A FOX meghozta a döntést. Berendelte a Terminator: TSCC teljes második évadot, azaz 22 epizód várható belőle. Végül nem lett senkinek sem igaza, azaz valakinek mégis, aki a Prison Break és az ő berendelésére fogadott/tippelt. A csatorna óvatosságból megint csak 13 epizódot rendelt be, de aztán úgy döntött, megadja az esélyt a tavalyi újoncnak. Ennek fényében tavasszal is lehet majd számítani rá. A kérdés csak annyi lenne: Mikorra várható a több hetes/hónapos szünet? 13 rész után?

Végezetül a Mad Men háza tájáról érkezne némi kétely. Az AMC szeretné a sorozat harmadik évadját, viszont ehhez Matthew Weiner aláírása kellene. A felállás annyi lenne, hogy a showrunner szerződése mindössze két évadra szólt, szóval ha lesz is folytatás, akkor Matthew simán kérheti a béremelést. (Hülye lenne nem kérni, hiszen mind az első, mind a második évad nyert Emmy-t, nem beszélve a többi díjról.) Reméljük sikerül megegyezniük, mert kár lenne érte. Tényleg nagyon jó sorozat. Akinek nem lett volna szerencséje hozzá, az ma kapcsoljon az M1 műsorára, mert jelenpillanatban folyik az első évad hazai premierje.


free web stats