Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2022 April 1, 22:30-kor a(z) Hírek témába.

 • Április 2-án búcsúzik a Sztárban Sztár! 8. évadja a Tv2 műsoráról.
 • Április 12-én búcsúzik a The Thing About Pam 1. évadja az NBC műsoráról. Anno tavaly az Upfront-ok a csatorna úgy adta el, hogy egy true crime stílusú event sorozat lesz, melynek története nem annyira egyenes és egyértelmű, mint azt a résztvevői gondolják.
 • Az NBC nyári műsorrendje kezd körvonalazódni. Annyi biztos, hogy az American Ninja Warrior-ral, az America’s Got Talent-tel, a Dancing with Myself-fel, valamint a Who Do You Think You Are?-ral biztosan lehet számítani. Ha lesz összesített menetrendjük, akkor külön cikkben számolok be, hogy melyikkel, mikor lehet számolni.
 • A Syfy-féle The Ark című elképzeléshez csatlakozott: Christie Burke, Richard Fleeshman, Reece Ritchie, Stacey Read és Ryan Adams, mint főszereplő. A produkció showrunneri pozíciójában: Dean Devlin és Jonathan Glassner vélhető felfedezni. A forgatókönyvért Jonathan felel, a történet 100 évvel a jövőben játszódik, ahol a cél, az emberi faj túlélésének biztosítása, amit a bolygók gyarmatosítási küldetésével akarnak elérni. 12 epizód berendelve 2022/23-ra.
 • Július 7-én debütál a Pretty Little Liars: Original Sin című spinoff.
 • Bella Hadid csatlakozott a Ramy 3. évadjába, ahol visszatérő szerepkörben tűnik fel. Egyelőre a karakterének részletei nem tisztázottak.
 • Van néhány címünk: The Illustion of Choice – Mr. Mayor 2×04; She’s A KillerThe Thing About Pam 1×06; In the DarkYoung Rock 2×04; Eughteen Wheels A PredatorLaw & Order: SVU 23×18; Wicked GameLaw & Order 21×06; Starting Over – 911 5×18; Down To Clown / Shift-Less911 Lone Star 3×15-16; Murder Was the Case / Champagne GlassesAll American 3×19-20; Ordinary People / Move On / What Now? / Confessions / IrreplaceableAll American: Homecoming 1×09-13;
 • Peter Cambor, Kavi R. Ladnier és Stephanie Lemelin vendégszereplője lesz az NCIS: Los Angeles 13×16os részben, amit Suzanne Saltz fog rendezni.
 • A 64. Grammy Awards-ön díjat ad át: Megan Thee Stallion, Joni Mitchell and Questlove; winners Lenny Kravitz, Dua Lipa, Ludacris, Billy Porter, Bonnie Raitt és Keith Urban; valamint Kelsea Ballerini, Avril Lavigne, Jared Leto, Michaela Jaé Rodriguez és Anthony Mackie.
 • Április 19-én debütál a Deadliest Catch: Bloodline 2. évadja, ami a Discovery mellett a csatorna streaming szolgálatóján, a Discovery+-on is elérhető lesz.
 • Június 1-jén debütál a Bravo műsorára a The Real Housewives of Dubai. A szereplőgárdában számolhattok: Nina Ali, Chanel Ayan, Caroline Brooks, Dr. Sara Al Madani, Lesa Milan és Caroline Stanbury szereplésével.
 • Előző hírmorzsához némi érdekességet szeretnék társítani, ugyanis szám szerint a franchise 11. városának luxusfeleségeit kapjuk meg a Bravo részéről, de azt se szabad elfeledni, hogy a Discovery+ és a Peacock is adott már Real Housewives-ot. Eddig a Bravo által ezek az opciók voltak: Atlanta, Auchland, Beverly Hills, Dallas, DC, New Jersey, New York City, Orange Country, és Salt Lake City, illetve a The 1960s.
 • A Fox 2022/23-as idényére berendelt Accused című epizodikus antológia sorozatának a rendezője Billy Porter lesz. A készítők között helyet foglal: Howard Gordon és David Shore. Minden epizódban egy vádlott kap fókuszt, aki a vádlottak padján áll/ül. A részek cselekménye arra lesz kihegyezve, hogy megtudjuk, mi vezetett idáig, milyen rossz döntést tett egy átlag, hétköznapi ember, aki alapvetően nem a bűnözésre „született”. A szereplők sorában egyelőre: Michael Chiklis és Whitney Cummings.
 • Június 16-án tér vissza az Impractical Jokers, melyben feltűnik: Method Man, Chris Jericho, Brooke Shields, Jillian Bell, Adam Pally, Jon Gabrus, David Cross, Rob Riggle, Colin Jost, and More Join Brian “Q” Quinn, James “Murr” Murray és Sal Vulcano.
 • A You 4. évadja Londonban forog. Némi infó, hogy kikkel számolhasz a folytatásban is.

free web stats