Plakátba zárva: Star Trek: Strange New Worlds

 
Beküldte: Kanyecc 2022 April 5, 18:00-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Kicsit azt érzem, mint ha a Star Wars-univerzum nyomására történik a Star Trek-univerzumnak a kibővítése. Jelenleg már az ötödik franchise szereplőről számolhatok be, hiszen minden kezdődött a Discovery-vel, majd jött a Picard, a Low Decks és a Prodigy. A Paramount+-nak tökéletes fellendítést hozhat a jelenlétük, hiszen a felület könnyebben értékesíthető egy klasszikus cím felélesztett új történeteivel, mint egy újdonsült ötlettel, ami ezelőtt semmit sem tett le az asztalra. Tényleg csak Én érzek némiképp egyfajta Disney+ fele történő odaszúrásnak?

A Star Trek: Strange New Worlds a Star Trek: Discovery 2. évadjának története után veszi fel a fonalat. A Kirk előtti USS Enterprise-időkre fog koncentrálni, akkoriban még Pike kapitány vezetésével járták a galaxist.

A karakterek sorában feltűnik: Pike kapitány (Anson Mount), Dr. M’Benga (Babs Olusanmokun), Hemmer (Bruce Horak), Uhura kadér (Celia Rose Gooding), La’an Hoonien-Singh (Christina Chong), Spock (Ethan Peck), Christine Chapel nővér (Jess Bush), Erica Ortegas (Melissa Navia) és Number One (Rebecca Romijin). A készítők sorában: Jenny Lumet, Alex Kurtzman és Akiva Goldsman – utóbbi, mint rendező; valamint az exec. producerek sorában: Aaron Baiers, Akela Cooper, Davy Perez, Frank Siracusa, Heather Kadin, Henry Alonso Myers, John Weber, Rod Roddenberry és Trevor Roth.

A premierje május 5-én lesz a Paramount+ kínálatában. Mutatnék hozzá két kedvcsináló plakátot.


free web stats