Plakátba zárva: Ms. Marvel

 
Beküldte: Kanyecc 2022 April 7, 14:21-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Mielőtt kiraktam volna a sorozat plakátját, gyorsan szemrevételeztem az előzetesét, amitől nem estem hanyatt. Amúgy sem vagyok Marvel párti, de azért fél-fél szemmel odafigyelek az ottani történésekre, ha már a DC-univerzum fele nem nyit a világ. Nehezen tudom elképzelni, hogy a Disney+ általa fog felkerülni a pártatlanok térképére, akik még azon is agyalnak, hogy kell-e egy újabb streaming platformos előfizetés; vagy elegendő a mostani létszám. Nálam abszolút a Nickelodeon ugrott be a képsorait látván, ami minden, csak nem pozitív tény. Ettől függetlenül a 6 epizódos 1. évadja (és egyben utolsó, hiszen minisorozat) még szállíthat meglepetést, még ha nem igazán nézem ki belőle.

A produkció pikantériáját az alapozhatja meg, hogy ez az első muszlim szuperhősnős elképzelés, amit filmként emlegettek egy időben, aztán inkább hosszabb változatban tálalják, részletesebben, de folytatásmentesen.

A forgatókönyvért Bisha K. Ali felelt, míg a rendezésért Sharmeen Obaid-Chinoy, Adil El Arbi és Balall Fallah. A szereplők sorában: Aramis Knight,  Azher Usman,  Iman Vellani,  Laith Naki,  Matt Lintz,  Mohan Kapur,  Nimra Bucha,  Rish Shah,  Saagar Shaikh,  Travina Springer,  Yasmeen Fletcher és Zenobia Shroff. Premier nyár első hónapjában.


free web stats