Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2022 April 12, 21:04-kor a(z) Hírek témába.

 • A Paramount+ elérhetővé tette a Star Trek: Lower Decks 3. évadjának előzetesét, bár azt nem értem, hogy minek ez a régió bannolás 2022-ben? Aki meg szeretné nézni, akkor US IP-cím trükközéshez kell nyúlnia.
 • Jed Rees és Kapil Talwalker nevét emlegetik a Charmed 4×07-es részének vendégszereplői között. Az epizódot Jem Garrard rendezi.
 • Április 24-én a The Rookie két részes event történettel érkezik a nézők elé, melyhez egy ajánlót itt csekkolhattok. Az epizód vendégszereplője között Niecy Nash lesz. A rendezésért Liz Friedlander, a forgatókönyvért Alexi Hawley és Terence Paul felelt. A sorozat megkapta már az 5. évadra szóló berendelését.
 • A Duncanville 3. évadjának nyitórészében olyan vendéghangokat hallhattok, mint pl.: Natalie Palamides, Phil LaMarr, Tyler Blevins vagy Phil Rosenthal. Premierje: május 1-jén lesz.
 • A Discovery Inc és az AT&T Inc nemrég jelentette be, hogy lezárták a WarnerMedia-üzletágával, a Discoveryvel történő egyesítésének ügyét, melynek értelmében, április 11-től a Nasdaq kereskedelemben már Warner Bros. Discovery néven lesz elérhető. Azáltal, hogy a fúzió megtörtént, egy önálló, első rangú globális média- és szórakoztatóipari vállalattá érett, melynek csatornái között kap helyet: a Discovery Channel, a Discovery+, a Warner Bros. Entertainment, a CNN, a CNN+, a DC, a Eurosport, a HBO, a HBO Max, a HGTV , a Food Network, az Investigation Discovery, a TLC, a TNT, a TBS, a truTV, a Travel Channel, a MotorTrend, az Animal Planet, a Science Channel, a New Line Cinema, a Cartoon Network, az Adult Swim, a Turner Classic Movies és sok más.
 • Április 14-én kerül adásba a Superstar évadzáró epizódja, melyben Patrick Swayze életét ismerhetik meg a nézők – utoljára tavaly novemberben kaptunk rész belőle, amikor George Michael-t vették górcső alá. A 22 órás blokkot kapja csütörtökön, tehát a kezdet szerdai azonos időhöz képest a műsorrend-tervezők módosítottak.
 • Van néhány címünk: My Way The Good Doctor 5×15; SimoneThe Rookie 4×19; Gamer vs. GamerDuncanville 3×01; Ordinary PeopleAll American: Homecoming 1×09; Cats and Camels and Elephants, Oh My…Charmed 4×07; Unwashed and Somewahat Slightly DazedThe Man Who Fell to Earth 1×02; Call Me FlatchCall Me Kat 2×17; Last Dance NCIS 19×18; FamilyS.W.A.T. 5×18; UprootingFBI: International 1×17;
 • Holmes és Sam Straleym, valamint Laura Bell Bundy és Robin Thicke vendégszereplője lesz a Call Me Kat 2×17-es részének – utóbbi önmagát alakítja.
 • Hoppácska, megvan a Disney+ első élőműsoros sorozata, ami egy veterán reality, a Dancing with the Stars. 30 évad után elhagyja a tévécsatornát, azaz az ABC-t és streamingre költözik a berendelt két évadjával.
 • Április 20-án debütál a Vice egy újabb sorozata, a Tumbleweeds előző címen emlegetett Tumbleweeds with Killer Mike. Lényegében a csatorna belecsempészte a műsor főhősért, Killer Mike-ot a címbe, aki fel akarja fedezni a cannabis új korszakát Amerikában. Találkozik helyi komikusokkal, üzletvezetőkkel és aktivistákkal, mint ezt az úgy nevezett Weedmaps területén, ahol legalizálásra került a „termék”.
 • Április 22-én 10 résszel érkezik a Selling Sunset 5. évadja a Netflix műsorára. Van előzetes is mellé. Mutatnám!
 • Laura San Diacome visszatérőként, míg Joseph Melendez vendégszereplőként van emlegetve az NCIS 19×18-as részében; ahol még láthatjuk: Chriss Lamica-et, Mariela Garriga-t vagy éppen Kate Boyer-t.
 • Obba Babatundé és Ryan Hurst feltűnik a S.W.A.T. 5×18-as rész visszatérői között.
 • Raphael Roger Levy és Alana O’Brien vendégszereplőként mutatkozik az FBI: International 1×17-es epizódjában – amit Avi Youabian rendezésével szállít az NBC.
 • A CBS már készül a karácsonyi időszakra, ugyanis berendelt három filmet, amelyek az ünnepekre illeszkednek. A When Christmas was Young elképzelést Sherly Crow készítésével érkezhet, ami Nashville-i zeneit témával megspékelt ötlet, melynek középpontjában egy önfejű zenei menedzser, akinek égetően szüksége lenne egy utolsó slágerre. A Fit for Christmas egy megszállott fitnesoktató romantikus sztoriját meséli el, míg a Must Love Cristmas a bájos Cranberry Falls városába invitál, ahol főhősünk egy szerelmi háromszögbe keveredik.
 • A Netflix elkaszálta az Ont he Verge című dramady-jét.
 • Kiernan Shipka, azaz Sabrina visszatér a Riverdale 6. évadjában még egyszer. Legelőször a 6×04-es részben mutatkozott, ami még tavaly decemberben volt terítéken.

free web stats