Még várnunk kell a #Bochkor visszatérésére

 
Beküldte: Kanyecc 2022 September 22, 23:30-kor a(z) Magyar hírek témába.

Ritkán tévéztem az elmúlt időszakban, de a hét utolsó napján két műsor mindig oda tudott képernyő elé ültetni. Mindkettő az ATV kínálatában érhető el. Tudom, öregszem, nyitottabb vagyok a politikára és az ország működésére. Az egyik a Heti napló Sváby Andrással, amit előszeretettel nézek; még ha olykor nem is nagyon tudok azonosulni az ottani riportokkal. (Mindegy, ne politizáljunk.) A másik a #Bochkor, ami általában utána következett. Miután nyár elején elvonult szünetre a talkshow, helyére ismétlések kerültek. Nem egy, hanem egyből kettő. Általában 1, max. 1.5 éves adásokkal rukkoltak elő, annyi baj legyen.

Ősz megérkeztével már vártam, hogy mikor fog visszatérni a képernyőre, azonban az ATV műsorszerkezetéért felelős személyek másképp döntöttek. Egyelőre még nem akarják bevetni a Retro Rádió közkedvelt napindítóját, helyére inkább A Géniuszt tűzték műsorra, ami Gundel Takács Gábor népszerű kvízműsora. Érthető a húzás, hiszen a kábelcsatorna általa Svábyval kerül fel a nézettségi térképre.

Múlt héten az alábbi mutatókkal emelkedtek ki a többségből:

Heti napló Sváby Andrással (ATV) – 272e (SHR: 7,4%)
A Géniusz (ATV – 2×01-02) – 238e (SHR: 7,7%)

Korrekt nyitányt tudhat magáénak a kvízműsor, viszont arról se feledkezzünk el, hogy jó anyaggal rukkoltak elő, mégis csak egy olyan szereplő folytatta a játékot, aki közeledett a 10. párbaja felé. A kérdés, hogy mire fog jutni az 500 – Az ország géniusza legtehetségesebb női versenyzője ellen.

Ne kanyarodjunk el a címben írtaktól. A Heti Napló Sváby András vasárnapi részében megkapta A Géniusz a házon belüli promóját, amelyben elhangzott a #Bochkor sorsa. Idézném az adásból szó szerint a lényeget:

„Ma indulna újra a Géniusz, közvetlenül a Heti napló után, és ez így lesz egészen [János] karácsonyig minimum! Karácsonyi minimum, de a Bochkor rajongóknak mondjuk el, hogy utána visszajön a #Bochkor. Szilveszterkor pedig jön a #Bochkor, de szilveszterkor is lesz egy (…) csodálatos Géniusz!
idézve a Heti Napló Sváby András vasárnapi részéből.

Tehát még egy jó ideig várni kell Bochkor visszatérésére, már ha tényleg igényt tartanak rá?! Mondjuk, miért ne tennék, ha már Jakupcseknek van Jakupcsek Night című műsora, akkor simán elfér a képernyőn egy pasis verzió is.


free web stats