Hazai frissítések: Viasat 3 és TV6

 
Beküldte: Kanyecc 2008 October 23, 21:21-kor a(z) Magyar hírek témába.

Mint írtam a Viasat 3 kicsit felfrissíti ősz végére, tél elejére a kínálatát, amibe most a TV6-ot is belevennénk, a kistestvért. Végre? Igazából a csatorna körül most nagyon megy az agymenés, hiszen az ORTT mindenáron országossá akarja tenni, de szerencsére – eddig még – nem sikerült egyetlen per megnyerése sem. A másik dolog ­­– ami valójában pozitívum és holnap kerül kiposztolásra a sajtóközleménye – az volna, hogy megduplázta negyedéves eredményeit. Részletekről holnap, most jöjjenek a várt újdonságok.

Annak idején elstartolt a TV6. (Pontos dátumot nem mondok, aki kíváncsi keresse vissza.) Ugyebár a férfi nézőket célozták meg, de valahogy nem sikerült olyan mértékben, mint azt várták. Ennek örömére a BL-meccseket átcsoportosították hozzájuk, amire jón néhány panasszal válaszoltak a nézők. A jelenlegi felállás alapján az M1 a befutó, aki megvette a jogokat.

Egyelőre időpont nélküli újdonságok: Nem véletlenül tűzte ki műsorára a Monk ismétlését, mivel átveszi a gyeplőt a TV2-től, amin mi jót röhögünk, hiszen az elmúlt hat évad – ha nem csal az emlékezetem – akkor náluk volt látható, viszont az újdonsült hetedik évad vetítési jogait már bezsákolták. Szeptember elején felrebbent egy olyan hír, miszerint érkezik a Dexter második évadja. Csak nem ért ide, mert helyére egy másik sorozatot raktak. Néhány hónapos várakozás után önfeledten jelenthetem be: november 11-én este megérkezik a folytatás. Hamarosan posztolásra kerül dátumnélküli előzetese. Kitartás

A Viasat sem akar kimaradni a tavalyi újoncokból. Decemberben érkezik a Samantha Who? első évadja. Elsőként a magyar címére volnék kíváncsi. A sorozat pilot epizódja nem nyerte el a tetszésem, de ettől függetlenül – a másik kettő helyett mégis – őt rendelték be. Hogy milyen nézettséggel nyit nálunk, arra nagyon kíváncsi leszek, mint ahogyan a szinkronhangjaira is. (Egyébként már látom előre az egészet, a nép osztani fogja, mint mindig.)

November 13-án startol el a CSI: Miami helyszínelők hatodik évadja. A Helyszínelők helyére érkezik meg, szóval a megszokott krimi adagból nem fogunk hiányt szenvedni. Érkezik a CSI: New York-i helyszínelők negyedik évadja, ami a Dextert fogja felvezetni. November 2-tól vasárnaponként láthatunk Las Vegas-t, viszont mentségére szóljon, hogy a harmadik szezonja után egyből jön a negyedik. Hátha akad lelkes Xena és Hercules rajongónk. November 2-án folytatódik a harmadik évadismétléssel előbbi, míg utóbbit újra kezdik. Mint már írtam, november 3-án jön az Everybody Hates Chris a TV6-ra, valamint a 46. héttől jön az így tévéztek ti című műsor 5 héten keresztül 20:30-tól.


free web stats