FOX újoncok (7) – Lie To Me

 
Beküldte: Kanyecc 2008 October 27, 2:45-kor a(z) Promo,Upfront 2008: FOX témába.


Műfaj: Dráma

Készítők: Brian Grazer (24, Shark, Friday Night Lights), David Nevins (Shark, Friday Night Lights), Samuel Baum (The Evidence), Steven Maeda (Day Break, Lost, CSI: Miami) és Steven Maeda (Day Break, Lost, CSI: Miami)

Szereplők: Tim Roth, Kelli Williams (Men in Trees, Medical Investigation), Brendan Hines (The Middleman, Terminator: TSCC), Monica Raymund.

Stúdiók: Imagine Television, 20th Century Fox Television

Sztori: Már megint kaptunk egy nyomozós sorozatot. Ebben speciel a főszereplőnk nem médium vagy valami hasonló természetfeletti képességgel rendelkező személy, hanem egy élő hazugságvizsgáló. Megállapítja bárkiről, mikor mond igaz és mikor hazudik, ezáltal fogja a nyomozók munkáját segíteni. Tehát snassz az egész? …azt mondjátok?!

Premierje: 2009 januárja. (Midseason-re rendelte be a FOX még szeptember végén.)

Véleményünk: A készítők sora bíztató, hiszen helyet kap egy 24-es producer, valamint Shark-os, Lost-os, stb. amikre nem lehet sok panaszunk. A szereplők összecastingolásánál mondjuk megerőltethették volna magukat, de szerencsére soha sem lehet tudni kiből lesz a favorit, lásd: Lostosok. Igazából magával az alapkoncepcióval nem vagyok kibékülve. Minek próbálkozik annyira ezzel a műfajjal a FOX? Múlt évben a K-ville-lel teljesen befürödt, noha akad neki néhány jója is, mint a Bones, melynek darálásának éppen ma álltam neki. Látatlanban nem jósolok neki hosszabb jövőt, bár aztán kitudja. A The Mentalist is megcsinálta a CBS-nél. Ettől függetlenül 25%-ot mondok.

Egyéb: Néhány promo képet találhattok a tovább mögött.free web stats