The CW. Melrose Place. Reboot!

 
Beküldte: Kanyecc 2008 October 31, 13:16-kor a(z) Hírek témába.

Egy álom valóra vált. Gondoltátok volna annak idején, hogy mindkét kedvenc a ’90-es években született? és hogy új köntösben látjuk majd viszont valamelyik külföldi országos-, esetleg kábeles csatornán? A THE CW valóra váltja vágyainkat, álmainkat!

Minden tavaly kezdődött, amikor a Beverly Hills 90210-re újra feldolgozták. Sokan már az elején rosszmérvűen leszóltuk, hol ott, semmit se tudtunk. Mi – gurusok – teljesen kellemeset csalódtunk benne, sőt három részt követően is mérhetetlenül elégedettek voltunk, ami nem sokszor mondható. (De hát ezt TI is tudjátok, már ha rendszeres olvasóink vagytok.) Tehát nálunk befutott a 90210. Az idei évet tekinthetnénk a remake-kek évének, hiszen nem csak a 90210 érkezett meg, de az ABC-re a Life on Mars, amit valójában az angolok fejéből pattant ki. A sor koránt sem ért véget, hiszen az NBC-re megérkezett Kath and Kim, eredetileg ausztrál szitkom feldolgozása. Ez így előjáróban három, de midseason-ben jön az In The Motherhood, amiről hamarosan több infót fogunk közölni.

Jelen pillanatban, szerintünk a legjobb tinisorozatok a The CW gyártja. Ott van a Gossip Girl – kulisszatitok következik –, a blogunk legnagyobb forgalmát hozza. Ne feledkezzünk meg a One Tree Hill-ről, ami szintén nagy kedvencük, de régebbenyről a Gilmore Girls-t is hozhattam volna példa gyanánt, ahogyan a kevésbé népszerű Hidden Palms-t.

Szeptemberben közepén jelenthette be igényét a THE CW a Melrose Place-ramake által, ami már be lett rendelve. Ha minden jól megy, akkor bizony ott lesz a következő idényben, a 90210 társaságában. Én lennék a legboldogabb, ha ez így történne. Utóbbinak megvan a teljes évad berendelése, már csak a másodikra kell megpuhítania a fejeseket.


free web stats