FOX Pilot 2006/07 (1)

 
Beküldte: tess 2006 May 13, 9:23-kor a(z) FOX témába.

Igaz az Upfronts még nincs itt, de már most lehet szinte mindent tudni a Fox készülő sorozatairól. Íme egy kis ízelítő:
Til Death
‘TIL DEATH
A történet szerint egy fiatal házaspár beköltözik egy középkorú házaspár mellé és ezzel adott is az aprítás. Természetesen a középpontban a fiatal és az öreg örök harca áll romantikus vígjáték formában. A történet nem a legeredetíbb, de valljuk be nem is ezt várjuk tőle. Mndinkább a benne rejtőző lehetőségek kihasználását.
Kategória: Vígjáték (multi-camera)
Gyártó: Sony
Az évad: 13 részesre tervezik
Szereplők: Eddie Kaye Thomas (Harold & Kumar Go to White Castle), Kat Foster (The book of daniel), Brad Garrett (Everybody Loves Raymond), Joely Fisher (Desperate Housewives)
Executive Producer: Cathy Yuspa (The King of Queens), Josh Goldsmith (The King of Queens)
Rendező: Tedd Wass (Crumbs)

Ezt várjuk tőle:
Egy kellemesen fiatalos új vígjáték sorozat, könnyedén fogyasztható humorral. A promo képek alapján erre megvan minden esély, de azért ne kiabáljuk el, hisz a FOX-on rengeteg sitecom bukott már meg. A túlélési eélyei ezért nem valami magasak, de 40%-ra biztos, SZERINTEM.
American Crime
AMERICAN CRIME
Egy újabb jogi sorozat 4 sztár ügyvéddel és jópár érdekes üggyel. A sorozat érdekessége, hogy most a nagymenők munkájába nyerhetünk bepillantást, tehát szigorúan a felső tízezer köreibe. Anno ez a vonal bejött az O.C.-nek is, reméljük itt sem lesz másként.
Kategória: Dráma
Gyártó: Warner Bros/Jerry Bruckheimer
Az évad: 13 részesre tervezik
Szereplők: Kerr Smith (Dawson és a haverok, E-Ring), Victor Garber (Alias), Rebecca Mader (Conviction), Eamonn Walker (OZ)
Executive Producer: Jerry Bruckheimer (ugye nem kell részleteznem), Jonathan Littman (CSI), Jonathan Shapiro II (Just Legal), Tyler Bensinger (Cold Case)
Rendező: David McNelly II (Kengurú Jack)

Ezt várjuk tőle:
Hát az az igazság, hogy a jogi sorozatok is elég nagy bukták szoktak lenni és nem mindenki hajlamos a befogadásukra. Azonban némi változás is történt az alapkoncepcióban, hisz nem piti ügyekről van szó valamint stílusosnak is kell lennie, hisz gazdagékat mutatja be. Másrészt a szereplők sem nonamek. Gondolok itt Kerr Smith-re, aki anno a Dawson és a haverokban láthattunk, meg egy rakat gagyi moziban (Vámpírok, Kegyetlen játékok 3.), ebben a szezonban meg az E-Ringben. Valamint itt van még Victor Garber is az Aliasból. És persze a stáb sem semmi. Mind egytől egyig nyomozós vagy jogi sorozatokban domborított. Hát remélem azért ők nyomnak valamit az arányon. A túlélési lehetőségei hála a FOX-nak alacsonyak, de ha 5 részt megér akkor nem lesz baj. Erős túlzással olyan 50% esélye van, köszönhetően a stábnak. Bár Bruckheimer is bukott már egy nagyot.

free web stats