“Nem ér a nevem” lett Samantha Who? címe

 
Beküldte: Kanyecc 2008 November 11, 18:19-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

A Viasat 3 neki kezdett a Samantha Who? hazai promozásába. Hazai frissítések-hadjáratunkon került elsőként szóba, hogy a csatorna próbálja feldobni kínálatát, ezért elhoz egy újabb tavalyi újoncot, amit kivételesen nem törtöltek. A címben már lelőttem az évpoénját. Sajnálom! …sajnálom azt az embert, akinek a fejéből kipattant ez a szánalmas mondatszerkezet, de legjobban az(oka)t a fejes(eke)t, aki(k) minderre rábólintott(ak). ”Nem ér a nevem” lesz ugyanis a sorozat hazai címe. Huh. Csak szerintem hangzik nagyon bénán? …koránt sem, hisz rocker8ivi hátán is végig futhatott a hideg, mikor először hallhatta. (Láttátok a tegnapi „Nem ér a nevem”-et? Fuj- fuj-fuj.)

Nem csak a cím lett elcsépelt, de a szinkronhangok összekasztingolása is. A tovább mögött találtok két előzetest, amelyekből némi képet kaphattok, mire is utaltam. Egyelőre csak pilotból kivágott jelenetekkel történik a népszerűsítés, ami szintén megvetünk. Ennyi csalódás egy sorozat hazai premierjében nem tapasztaltam. December 12-én kiderül, mennyire fogja megenni a jónép, de aki hozzászokott a külföldi hangokhoz, az bizony anyázni fog valakit.

Most mondom azt, hogy kezdjünk petíciógyűjtésébe, mert már magával a címével elkergetik a rajongókat. Ha a Pushing Daisies-nél módosítani lehetett, akkor itt se veszett fejsze. Sőt ajándék nélkül mondunk hozzáillőt: Ki vagy Samantha?

free web stats