‘Til Death 1.01 – Pilot

 
Beküldte: tess 2006 September 28, 11:14-kor a(z) Pilot témába.

til_death_101.jpg
Premier: 2006/9/7
Írta: Josh Goldsmith, Cathy Yuspa
Rendezte: Ted Wass

A már több mint 8000 napja házas Stamm család mellé új szomszédok érkeznek. Woodcockék csak 12 napja házasok és ennek hála, kapcsolatuk még romlatlan. A két családfő -Jeff és Eddie- gyorsan össze is barátkoznak, hisz egy helyen dolgoznak. Eddie folyamatosan oktatja újdonsült szomszédját a házasélet rejtelmeire, ami végül elég érdekesen sül el. Hisz Woodcockéknál lesz biliárdasztal meg szex is, míg Stamméknél egyik sem…

Megjegyzés: Alapjában véve elég lapos kis szituációs komédiával van dolgunk. A történet nulla, de ezt már megszokhattunk a sitcom világában. Itt a poénokon van a hangsúly, de sajna ezek is elmaradnak. A született feleségekről nem nagyon beszélnék, hisz elég rendesen “B” kategóriások. A férfiág se jobb, de azért itt még mindig több a poén. Eddie Kaye Thomas az Amerikai pite humorzsákja itt csak próbálkozik, de ez is elég nehezen megy neki. Az igazi nagy ász Brad Garrett, azaz Eddie Stamm. Na, az ő vállán nyugszik leginkább a sorozat, de kérdés, hogy ez meddig tartható. A humora nem első osztályú és néhol erőltetett is, viszont valami kegyetlenül meg tudja formálni a kiégett férj szerepét. Ilyen beleéléssel OK-zni még nem hallottam embert.

A sorozat ezen tények tükrében nem nagyon számíthat nagy sikerekre, főleg nem a kaszás FOX berkein belül. Bár ha egy Free Ride kihúzta az 1. évadot, akkor talán a ‘Til Death-nek is menni fog. Bár elég kétséges mindez, hisz még nagyon az évad elején járunk, így könnyedén pótolható lenne a sorozat.

This entry has a rating of 1.5

free web stats