Felnőttünk már a Comedy Central-hoz

 
Beküldte: Kanyecc 2008 November 20, 20:49-kor a(z) Magyar hírek témába.

Múlt héten az origo a Várdy Zoltán-t interjúvolta meg, aki a TV2 vezérigazgatója, míg a héten Litkai Gergelyt, a hazai Comedy Central főszerkesztőjét. (Ezúton is köszönjük válasz mail-jét, melyből fényderült a My name is Earl-ös kimaradásokra.) A csatorna másfél hónapja indult, de már halmozza a sikereket, hiszen a nézők szeretnek röhögni és a jól összeválogatott szitkomokra ki ne lenne kapós?! (Itt jegyezném meg, hogy hova tűnt az a bejegyzés, amit délután láthattunk? …mármint az interjú, mert nem ilyen összegzősdi volt kinn legelőször.)

Sebaj, a lényeg ebben is benne van. Mielőtt kitérnék az érkező finomságokra, felhívnám a figyelmeteket egy tényre: A csatorna legnézettebb napja múlt hét pénteken volt, amikor ott volt a bűvös TOP 10-ben, megelőzve az AXN-t, a magyar ATV-t, a Sport1-et és még a Duna TV-t is. Mindezt a Mr. Bean egyik epizódjával érte el, amire 42 ezren voltak kíváncsiak. (Apropó, itt jegyezném meg, hogy holnap érkezni fog a heti magyar nézettség.)

2009-re sok-sok újdonságot fognak elhozni. Nem csak sorozatokra tessék gondolni, mivel hoznak családi műsorokat, mint például a Dharma and Greg-et vagy a My Wife and Kids-et, amikkel egyben a hölgy nézőknek szeretnének kedveskedni. Saját stand-up műsort akarnak indítani, melynek alapjául a Dumaszínházat vennék. December 5-én érkezik Pamela Anderson Roast-ja. „Ebben neves stand-uposok gyaláznak egy helyi celebritást, rendkívül szórakoztató módon, és ami külön jó, a celebritás jelenlétében.” – mondta Litkai.

A Magyarok az űrben, egyetlen sajátgyártású produkciójuk jelentősen megosztja a nézőket, mivel eléggé rétegműsor. Sok mindenbe vágtak bele, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy meg lehet unni. A változatosságában rejlik varázsa. Mi még egyetlen adását se láttuk.

Végezetül, következzen a meglepetés adag, milyen szitkomokkal kedveskednek a jövő évben. Litkai volt olyan kedves és megjegyezte: „Az amerikai Big bang Theory a közeljövőben biztos nem lesz látható a csatornán”, viszont már decemberben jön a Felpolcolva (Stacked), Felhőtlen Philadelphia (It’s Always Sunny in Philadelphia), jövőre a Dokik (Scrubs). Itt álljunk is meg egy pillanatra, hiszen a csatorna nem fogja felhasználni a TV2 szinkronját. Újat csináltat, továbbá eladja azokat az évadokat, melyeket előbbin nem láthattunk, azaz 5. szezontól felfelé. A Family Guy-rajongói örülhetnek, hiszen következő hónaptól szombatonként, dupla adaggal jelentkezik kedvencünk.


free web stats