THE CW a talpára állt. MRC volt, nincs!

 
Beküldte: Kanyecc 2008 November 21, 11:54-kor a(z) Hírek témába.

Végre erre vártunk hónapok óta. A THE CW végre nem volt rest cselekedni. Felbontotta a szerződését, amit a Meda Right Capital nevű céggel kötött. Ez annyit jelent, hogy ne várjatok folytatás epizódot, esetleg ismétléseket a következő sorozatokból: In Harm’s Way-ből, Valentine-ból, Easy Money-ból és a be nem mutatott Surviving Suburbia-ből se. Ez által a csatorna átvette az idei év legkegyetlenebb címét, legalábbis listánkon minden bizonnyal, hiszen a nemcsak hogy négy újoncnak adta ki az útját, de egyben egy komplett csatorna kínálatnak.

Az ok-okozat már az első hetekben mutatkozott, hiszen szánalmasan alacsony nézőszámot hozott mindhárom újoncával. Alacsonynak szoktunk nevezni, ha az ismétlések nézettségét se tudja hozni, már pedig, nem tudta hozni. Összesen négy hétig tűrték a gyatra produkciót, majd utasították az MRC-fejeseit a CW-sek, hogy valamit csináljanak, mert ezzel bizony a vállukról nem vettek le semmi terhet, sőt inkább rápakoltak pluszba.

Mi fog érkezni a helyükre? Itt jön a meglepetés, mivel a 19:00-ás timesloton feltűnik a Jericho, ami amúgy CBS-es sorozat. Tavalyelőtti újonc, melynek második évadját a rajongók hozták vissza a sírból. A hátra maradó 20:00 és 22:00 közötti részre – heti rendszerességgel – egy-egy MGM-filmet fog érkezni. Miért nem döntött sorozatok mellett? Igazából a nyilatkozatukban nem kaptunk választ rá, de America’s Next Top Model kiesik, hiszen pénteken megy, bár a hétfői adagot könnyedséggel megismételhette volna, mert lehet jobb nézőszámot hozott volna, mint egy film, amire vagy rákattannak, vagy átkapcsolnak.


free web stats