Fekete vasárnap: Az ABC triója

 
Beküldte: Kanyecc 2008 November 23, 9:54-kor a(z) Canceled/Ended: 2008/09,Hírek témába.

A hír kicsit öregebb, mint maga a nap, hiszen pénteken volt aktuális, ettől függetlenül, még mindig nincs semmi hivatalos sajtöközlemény, csak következő: Az ABC úgy döntött, hogy nem kap teljes évad berendelést a Dirty Sexy Money, az Eli Stone és a Pushing Daisies. Az aki az origo-ról szerzi az információt kicsit becsapva érezheti magát, hiszen ezeket a sorozatokat hivatalosan még nem törölték, csak éppen a teljes évadjára szóló berendelésére mondtak nemet. Persze a pletyka mindig ott kering a levegő, amire lehet alapozni, mert öt esetből négyszer minden bizonnyal bejön, sőt ha Ausiello szájából jön az infó, akkor különösen okunk van a félelemre, mert mintha a vasárnapi lottó ötöst osztanák meg velünk hétfő este.

Az ítéleten, persze cseppet sem kell meglepődni, hiszen hármuk között van olyan sorozat, amit bizony lehetne törölni, szemrebbenés nélkül. Ilyen a Pushing Daisies, aminek szerdai visszatérése nem éppen sikerült a legfényesebbre. Előző epizódjához képest 32%-os nézettség visszaesést produkált, ami borzasztóan sok. Tehát egy strigulát simán behúzhatunk neki. A Dirty Sexy Money se remekel, mert nagyon sok nézőt veszt el felvezetőjéből. Nincs könnyű helyzete, hiszen a CSI: New York ellen megy, no meg az Law & Order, viszont ha összekapná magát, akkor simán meglenne az átlagos 5.0-ás rating, ami azért sokkal kecsegtetőbb. Eli Stone-ról no komment. Hármójuk közül a legjobban teljesítő, de ez sem elég.

Ítéletre nem tudni, mikor lehet számítani. Egyes források szerint az Eli Stone-t biztosan elkaszálták, míg a Dirty Sexy Money-nál nagyon rezeg a léc. További érdekesség, hogy nem igazán firtatják a Pusing Daisies létét. Ennek három oka lehet: 1) Ennyire egyértelmű az ítélet. 2) A Boss januárra ígérte a válaszokat. 3) Nem akarják firtatni. Én akkor lennék a legboldogabb, ha mind hármójuk megélné a következő idényt, de mivel sok a sorozat, a timeslot pedig korlátozott, ezért muszáj szelektálni. Ez van tessék belenyugodni.


free web stats