Supernatural – 4.09 – I Know What You Did Last Summer

 
Beküldte: tess 2008 November 29, 22:28-kor a(z) Supernatural témába.

Premier: 2007/11/13
Írta: Sera Gamble
Rendezte: Charles Beeson

Ruby ad egy tippet a testvéreknek egy lányról, akit a démonok mindenáron élve akarnak elfogni. A fiúk gyorsan Anna nyomára is bukkannak, de amit találnak az még őket is sokkolja. A lány ugyanis képes belehallgatni az angyalok és a démonok beszélgetésébe, ezáltal mindent tud is róluk. Ez pedig kétségkívül nagy előny lenne bármelyik fél részére is…

Megjegyzés: Adok kapok móka van keményen a készítőknél, hisz egyik héten adnak, majd a következő héten el is vesznek egy keveset a lelkesedésünkből. Most adtak, de nem is akármilyet! Végre visszahozták az évadot átívelő szállat és még egy kicsit meg is bolondították. Végre!

Egyelőre semmi konkrétum nem hangzott, jobbára csak utalgatások voltak, de azok minden igényt kielégítettek. Ott van pl. Sam és Ruby viszonya, amire valamilyen szinten számítani lehett, de a fene se gondolta, hogy most sütik el. Főleg hogy a lányt már pár rész óta nem is lehetett látni. A viszony tálalása meg tényleg pazar volt ezzel a flashbackkel. Most úgy fest Sam 6 hónapjába pillanthattunk be, ami egész biztosan tartogat még pár meglepetést.

És ha a múltról és a meglepetésekről van szó, akkor ne feledjük Dean-t sem. Igaz az ő pokolbeli 6 hónapjáról nem derült ki semmi, de azért célzások voltak szép számmal. Ott volt egyből Alastair, aki láthatóan közelről ismerte Deant. Remélhetőleg ezt a szálat nem jegelik a készítők, mert tényleg van benne potencia mind a két oldalon.

Ami viszont igazán ütött az a finálé volt. Újabb sokkoló pillanatok, újabb moráliskérdés és újra a fekete lelkű angyalok.  Ja és nagyon úgy fest Castiel társra lelt Uriel személyében…

This entry has a rating of 4

free web stats