Elkezdődött a szünetelgetés

 
Beküldte: Kanyecc 2008 November 30, 12:42-kor a(z) Elvagyunk,Hírek témába.

A THE CW kezdte el az idei idényt a leghamarabb, ezért érthető, hogy ők vonulnak elsőként téli szünetelni. A Supernatural, illetve a Smallville majdcsak január 15-én tér vissza, így aki nem akar lemarad, az a felzárkózást kezdje el velük. Hamarosan elkészítek egy összegző visszatérési bejegyzést, melyben nyomon követhetitek mi, hány méter a sorozatok világában.

A midseason-t mi nagyon várjuk, hiszen mint feltűnhetett: Rengeteg sorozattal maradtuk el, vagy éppen vesztettük el a fonalat. Sajnos ez vissza-visszatérő probléma. Nyáron sem sikerül mindet pótolnunk, de azért megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy a cél szentesítse az eszközt. Fel is tennénk a kérdés: Ti hogy álltok az idei évadokkal? Megyeget vagy hasonló cipőben jártok, mint mi? Az se rossz dolog egyébként, mert nekem a darálás az egyik kedvencem. Csak elülők és nem kell heteket várni a folytatásra. Több sorozat csak két hét múlva búcsúzik, azonban lesz olyan is – biztosan lesz, látatlanba megmondom –, ami már jövő héten elvonul téli szünetre.

Hamarosan érkezünk élménybeszámolóval, mert ez az elmaradás nem a lustaságnak köszönhető, hanem inkább a temérdek munkának. Tess az elmúlt napokba túltett önmagán, hiszen két-három hetente egy nap teljes körű lefoglalása szinte rekordnak számít az életében. Köszönjük megértéseteket és ha netán jönne egy-két nap, amikor alig, vagy szinte semmit nem posztolnánk, az pusztán a vizsgáknak, a zh-knak és a melónak tudható be.


free web stats