Reklámzabálók legjobbjai

 
Beküldte: Kanyecc 2008 November 30, 18:25-kor a(z) videó témába.

Beszámolómat már olvashattátok, most következzenek ott létem alatt feljegyzetelt és megtalált legjobb reklámokból egy csoport. Ha lesz kedvem, időm és annál több türelmem, lehet folytatás fog érkezni belőle, de nem garantálom. Túl vagyok 100 reklámon biztosan, hiszen nagyjából két és fél órát tölthettem az előadóban, ahol voltak rövidebbek, hosszabbak, magyarok, külföldiek.

Én csak ötöt választottam ki, mert ezek akkor nagyon megmaradtak bennem. Elsőként a Mercedes Benz egyik reklámját mutatnánk meg, ahol a csóka a sivatagban hajt, mint a veszett róka. Mint észrevehetitek, a talajra verődő felhő árnyékokat kerüli ki. Vele nyitnánk, a többiek a tovább mögött.


Volt sok Coca Colás, de annál több Pepsis reklám. Nem beszélve a Nike football-osokról. Következő reklámblokkunkban láthatjátok előbbi Brrr címre hallgatóját, valamint utóbbiból egy jóval hosszabbat, amit szerintem sokan láthattatok már.
Hogyan függ össze a foci és a Francia telecom? Lásd a következőben, szintén nagyon tetszett a népnek.


A sort a legjátékosabbal zárnánk, de kisgyermekeknek nem ajánljuk megnézését. Szintén láthattátok már, mondjuk nem tévében, annyi szent.free web stats