DVD-morzsák: Meglepetés Blu-ray berendelések

 
Beküldte: Kanyecc 2008 November 30, 21:19-kor a(z) DVD témába.

  • Az Afro Samurai jól eltűnt a színről. Ezzel szerintem mindannyian egyetértünk, hiszen még mindig nem jött ki a második évadja. A Spike TV nem feledkezett meg róla, hiszen januárban érkezik a folytatás Afro Samurai – Resurrection címen. Egy hónappal később, azaz februárban – pontosabban február 3-án – kapható lesz DVD-n, Blu-ray formában, valamint rendezői változatban. Borító egyelőre nincs, paraméterekkel kicsit később jövünk.
  • Just Shoot Me, nem mai sorozat, viszont nekünk, magyaroknak igen, hiszen az AXN műsorán jelenpillanatban tart a harmadik évadjának premierje, ami amúgy február 24-én érkezik meg három lemezen (rohadtul keveselljük a helyet) a 25 epizód(nak). Lentebb lásd a korai, ám annál biztosabb végleges borítómintáját.
  • Szintén február 24-én érkezik meg a Breaking Bad című AMC sorozat DVD-n. A hét epizódos első évad két lemezen érkezik. Részemről megvolt az évad feléig, aztán, mint ahogy a többi abbamaradt. Az előzetes becslések alapján 27 dollárért fogják vesztegetni.
  • Meglepetés, mint említettem, hiszen a Canterbury’s Law megjelenésére kiszámított volna? Hát nem sokan, hol ott nem törölve lett, hanem inkább csak befejezve, azaz nem kapott se plusz epizódos -, se teljes évad berendelést. 30 dollárért lesz kapható, szintén korai borítását lásd lejjebb.
  • Tess kedvenc kábeles realityje, a The Girls Next Door negyedik évadjának kiadását március 10-ére tűzték ki. Az ötödik évad nem régen fejeződött be. Egyébként január 27-ére tervezték volna megjelenését, ami múlt péntekig így is volt, aztán végül kijjebb tolták a dátumát.
  • A végére két hatalmas hír következzen. Tervben van a Hegylakó (Highlander), a Xena (Xena: Warrior Princess) és a Herkules (Hercules: The Legendary Journey) évadjainak Blu-ray megjelenése. Az első évadokat 2009 tavaszára tervezik és ha remek vételi számokat hoz, akkor jön a folytatás, de úgy is jönni fog.


free web stats