CSK-1 filmpakkot kérnék “karácsonyra”

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 18, 10:28-kor a(z) DVD témába.

Hamarosan itt a karácsony. Egy hét sincs hátra. Lehet örülten belekezdeni a vásárlásba, ha eddig még nem tettétek volna. Szerencsére az ajándékozás nálunk visszafogottabban megy, bár mindenkinél mást takar a szó jelentése. Amondó vagyok, hogy nekem ne vegyen senki se DVD-t, mert elromlik, megkarcolódik, CRC-hibás lesz, lusta leszek visszarakni a tokjába aztán leöntöm, leesem, stb. problémák után maximum csak a polcomon fogja a helyet foglalni, na meg húzni az idegemet (Mi a f*szomért adtam/adtak ki rá ennyi pénzt.)

Mikor megnéztem nyáron a Stargate: Continuum-ot lett volna kedvem belevetni magamat a folytatásba. Aztán valahogy még sem, mert a CSK1-sorozat esetében 5+-os évadról beszélhetünk, azt pedig nekem nagy falat. Révén mennyi sorozatot nézek. Egyesekbe csak bele-belepillantgatok, aztán elteszem őket félre, idéző jelenesen hozzátéve: „majd folytatom később”.

Azért néha kivételt kell tenni. Idén kaptunk két Stargate SG-1-hez kapcsolódó tévéfilmet. Sokan vártuk a The Ark of Truth-ot, a folytatás – azaz a fenn emlegetett Stargate: Continuum – már csak hab volt a tortán. Mindkettőjük megjelent sima DVD-n, utóbbi Blu-ray-en, de amúgy minden formában elérhető lesz kis idő múlva. Ekkor jött az kérdés a kiadónál, hogy mivel húzhatnák le még rajongókat, minimális hozzáadással. Gondolom sokan hallottatok – főként reklámokból – a 2 in 1 szócskára. Semmi változással nem kell számolnunk, viszont érkezik március 3-án a Stargate – The Ark of Truth + Contunuum Double Pack, ami tartalmazni fogja mindkét idén kiadott Csillagkapu-tévéfilmet, talán néhány újabb extrát, valamint a lentebb látható pöpec borítóváltást. Ha engem kérdeztek, akkor inkább erre költenék, mint sem külön rájuk, mert most tényleg odatettek a külsőre, csak maradjon is… (Tovább mögött találod a blu-ray borítását.)free web stats