A&E újoncok (1) – The Beast

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 20, 16:48-kor a(z) Upfront 2008: Kábelcsatornák témába.

Műfaj: Dráma

Készítők: Allan Loeb (New Amsterdam), Cory Concoff, John Romano, Michael Dinner (Kidnapped), Steven Pearl (New Amsterdam), Vincent Angell (The Shield), William Rotko.

Szereplők: Brette Taylor (Rescue Me), Larry Gilliard (The Wire), Lindsay Pulsipher, Patrick Swayze, Travis Fimmel (Tarzan).

Stúdiók: Fuel Filmworks, Scarlet Fire Productions, Sony Pictures Televisio.

Premier: Január 15-én, csütörtök 22:00

Berendelve: 13 epizód.

Sztori: A sorozat középpontjában Charles Barker áll (Patrick Swayze), aki egy veterán FBI-os ügynököt fog alakítani. Neki lesz a feladata, hogy egy sor újoncot kiképezzen a legrafináltabb ügyek megoldására. A csavar most sem maradhat el, mivel a Belső Ellenőrzés állandóan a nyakukon lesz. (Egyelőre nem árulták el az okokat, de gondolom ez fogja adni a háttérben megbúvó vezérszálat.)

Véleményünk szerint: Szerintem lehetne mit csiszolni a cselekményen, mivel első hallásra nem ejtett padlóra. A készítők sorában feltűnő két New Amsterdam-os csóka, már most felkeltette a figyelmem, ahogyan Michael Dinner. A szereplők között sokat nem ismerhetünk, de ez adja az egész varázsát, ha sikerült, akkor bizony leszerződések sorát fogják megkapni. Egy másik kérdés, hogy az A&E miképpen fogja a színvonalat emelni, ha netán a mércét se súrolná. Látatlanban biztos tovább jutó, ahogyan volt a The Cleaner is.


free web stats