TNT újoncok (2) – Leverage

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 20, 20:14-kor a(z) Upfront 2008: Kábelcsatornák témába.


Műfaj: Dráma

Készítők: Chris Downey (The King of Queens), Dean Devlin (The Librarian: The Curse of the Judas Chalice), John Rogers.

Szereplők: Aldis Hodge (Friday Night Lights), Beth Riesgraf, Christian Kane (Close to Home), Gina Bellman (Jekyll, Coupling), Timothy Hutton (Kidnapped).

Stúdiók: Electric Entertainment.

Premier: December 7-én, hétfő 22:00

Berendelve: 13 epizód.

Plusz dolgok: előzetesek, unaired pilot kritka.

Sztori: A sztorinak valami olyasmit kell elképzelni, hogy egy ízig-vérig becsületes palit felkérnek a tökéletes rablásra, amihez társakat is kap. Tudjátok a tipikus karaktereket, akik az adott témában nagyon otthon mozognak. Lesz itt nagyszájú feka, amolyan izomagy fehér, eyecandy tornászlány és persze a tökéletes nő mindenre. – tess kritikájából kivágva.

Véleményünk szerint: Kiszivárgott a pilot epizódja, sőt már a premierje is megvolt és jelenpillanatban a negyedik rész érkezik jövő héten, de nekem most csak egy utó-Upfrontra van időm. Szeretem a rablós sorozatok, ezért volt a kedvencem a 2005/06-os idény, ahol több is érkezett belőle, mind emberrablós, mind bankrablós. Készítők sorában semmi ismert egyén, legalábbis nekem; azonban a szereplők között annál inkább, hiszen ott van Aldis Hodge. Majd meglesem, addig mehet a kitárgyalás ide. (Ha engem kérdeztek, akkor lehet belőle bármi, akár folytatás is.)


free web stats