Lifetime újoncok (1) – Rita Rocks

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 21, 12:00-kor a(z) Upfront 2008: Kábelcsatornák témába.


Műfaj: Többkamerás szitkom

Készítők: Franco E. Bario, Jeffrey Hodes (According to Jim, The Nanny), Jim Berg, Nastaran Dibai (According to Jim), Stan Zimmerman (Gilmore Girls).

Szereplők: Ian Gomez (Felicity), Kelly Gould (Lucky Louie), Natalie Dreyfuss, Nicole Sullivan (The Kings of Queens, Raines, Scrubs), Raviv Ullman, Richard Ruccolo, Tisha Campbell Martin (All of US).

Stúdiók: Media Rights Capital.

Premier: Október 20-án, hétfő 20:30

Berendelve: 13+7 epizód.

Plusz dolgok: Promo képek.

Sztori: Alapkoncepciója egy anyukáról szól, aki megunja az egyhangú, szürke hétköznapokat. Kicsit magába néz, és miután kiderül miben szenvedett hiányt az elmúlt húszon akárhány évben, megvalósítja álmát, ami nem más, mint egy garázszenekar, akinek az egyik frontembere lesz kislányával az élen.

Véleményünk szerint: Szintén már veteránnak számít a sorozat, mivel a Lifetime annyira elégedett volt vele, hogy berendelt a 13 epizód mellé még plusz 7-et, ami januárban érkezik. Első hallásra annyira rosszul nem hangzik, csak kíméljenek bennünket a sok rikácsolástól, bár elnézve a promo képeket: Ez teljesen más stílusban lett összetéve, mint a hasonló témájúak. Két According to Jim készítő biztosan gondoskodni fog a jókedvről, ahogyan Nicole Sullivan. (Főként a Raines-ből lehet többünknek ismert.)


free web stats