MTV Network-ös premierek

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 31, 13:43-kor a(z) Nézettség témába.

Hétfőn volt néhány premier odakinn a kábelrészlegen. Azaz csak az MTV Network-ön, de mi ezeket sem hagyjuk figyelem nélkül. Konkrétan a Bromance-ről és a The City-ről van szó. (Egy bejegyzést megér.) Brody Jenner reality-jét átlagosan 963 ezren követték nyomon hétfőn. (Itt nézhettek meg róla egy előzetest.)

A figyelmünk azonban a The City-re összpontosult. A The Hills spinoff sorozatáról van szó. A készítők nagyon kíváncsiak voltak, mit alkottak, hiszen szarabbul zárta idei évadját. Kérdéses volt, hogy az utód milyen számokkal tud nyitni. Lássuk! A premieret 1.6 millióan követték nyomon. Siralmas, hiszen 38%-os visszaesést produkált a szülőhöz képest. Persze mi nem fogjuk nyomon követni a részleteit, de az MTV egyébként sem az a törlő fajta, főleg nem ilyen sorozatnál. (Arról nem beszélve, hogy át fogják alakítani a struktúrájukat. Tehát alig lesz rajta videóklipp, inkább tele lesz reality-kel.)

(Hazai viszonylatban jól tartja magát a The Hills. A Viva műsorán kezdődött el még októberben. Azóta már a harmadik évadjánál tart. Szép-szép. Szerintetek hozni fogják az utolsó évadot? …szerintünk a negyedik évén leállnak. Majd meglátjuk.)


free web stats