Best of kettő-nulla-nulla-nyolc

 
Beküldte: Kanyecc 2008 December 31, 19:34-kor a(z) Elvagyunk,Listamánia témába.

(Elkészültek – többes szám – az újévi bejegyzések. Beidőzítésük megtörtént. Az egyik beígért pontban éjfélkor fog posztolodni, míg a másik éjfél után 5 perccel, hogy legyen időtök a megemésztésére. Lehet már olvastátok máshol őket, de nálunk direkt nem kerül szóba. Remélem örülni fogtok mindkettőnek. Most pedig következzen egy Best of 2008. TOP10-et holnapra halasztottam. Nincs kedvem annyit foglalkozni vele, mint szerettem volna, viszont összecsapni sem szeretném.)

Tavaly tess-sel összedugtuk a fejünket egy olyan listára, amin sok marhaság mellett megmondjuk nektek, mik jöttek be az elmúlt évben. Az az igazság, hogy eszünk ágába sincs hónapokat átnyálazni a főbb hírekért, inkább randomba, listaszerűen megmondjuk: mi tetszett, mi okozta a legnagyobb fejtőrést, meg hasonlókat. Egyébként elmúltunk két és fél évesek. Illik megemlíteni, hiszen május óta még nagyobb odaadással blogolunk. Próbálunk odatenni apait-anyait. Hírmorzsáink szintén dagadnak a hírektől. Igaz, minden szarról írunk, ami meg fontos kap néha külön bejegyzést, de így is rengeteg hírt szelektálunk, amiről simán lehetne írni, csak éppen nincs időnk rá.

(Természetesen idén sem fogunk megfeledkezni az újévi fogadalmakról. Mérlegelni fogunk. Mit sikerült a tavalyiból megvalósítani, mit nem. Viszont most következzen az a bizonyos lista, amire annyira vártatok. Én legalábbis nagyon. Egybe láthatom a gondolataimat.)

Legjobb dráma: Egyértelmű volt nálam. Dirty Sexy Money nagyon belopta magát a szívembe. A legjobb tavalyi újoncok egyike. Mindenkinek ajánlom figyelmébe.
Legjobb szitkom: My name is Earl. Az elmúlt hetekben vettem darálóra a hangvételt vele.
Legjobb rajzfilm: Death Note. Egyértelmű. A legjobb.
Legjobb reality: Paris Hilton’s My New Bff. No komment!

Legjobb 2008/09-es újonc (dráma): Nálam mindent vitt a 90210. Hiába érte annyi sérelem, No 1. van.
Legjobb 2008/09-es újonc (szitkom): A sor véges, mert sok idei szitkomot hagytam ki, de azért Testees.
Legjobb 2008/09-es reality: Paris Hilton’s My New Bff. No komment!
Legjobb pilot epizód: The Ex List. Bennem mély nyomot hagyott hiába pontoztam alá.
Legjobb cancel sorozat: Ez szintén eléggé egyértelmű. Az általam agyon hypeolt My Own Worst Enemy volna. Aki nem láttam, annak üzenem, hogy nem késő pótolni.

Az év pozitív csalódása: Biztosan volt. Meg is van a The Secret Life of the American Teenager.
Az év negatív csalódása: Folytatódott a Heroes és a Prison Break. (Nincs kedvem folytatni őket, még ha annyira egyértelmű is volt a felállás.)
Az év eyecandy-je: Ezzel biztosan sok bloggerünket fogom padlóra küldeni, de nálam a The Ex List-es Elizabeth Reaser és a 90210-es Shenae Grimes nyerte a versenyt fej-fej mellett. (…elragadó mosolyával.)
Az év legvadabb darálása: Tegnap és tegnapelőtt estem át rajta a Torchwood által, de szintén két napos volt a Dirty Sexy Money.
Az év legvadabb pillanata: Pontos időt mondjak? 2008. szeptember 12-én 13:45kor, amikor 105 user volt egyidejűleg kicsiny blogunkon.
Az év meglepetése: Találkoztam az AXN születésnapi partiján A.J. Buckley-vel.
Az év megdöbbenése: Befejezik a Stargate Atlantis-t.
Az év balhéja: 100 napos írók sztrájkja.
Az év szopása: Egy napon keresztül folyamatosan lehalt a blog.
Legjobb ötletem: A GuruTube feldobása FERCSÁ-nak.
Legjobb forrásoldal: SpoilerTV és TvTattle.

Elguruztuk a 2008-as esztendőt is. Vannak lemaradások, viszont ismerve magunkat pótlásra kerülnek, mert elhihetitek, hogy b*ssza a csőrünket a lustaság. Túl vagyok a 4.000. bejegyzésemen, tess közelíti a 2.000-et, de mit sem érünk nélkületek. Köszönjük a hűséget, köszönjük a lelkesítő kommenteket. Most irány bulizni, inni, virslit zabálni. Mi sem teszünk másképpen. 2009-ben várunk mindenkit vissza. Eredményes évet zártunk. Jövőre még jobban odatesszük magukat. Ajánlom figyelmetekbe az új szavazást, valamint várunk vissza mindenkit éjfélkor, mert jövünk két hírrel.

Boldog, sikerekben gazdag új esztendőt kíván mindenkinek a Guru-team.


free web stats