Showtime újoncok (1) – United States of Tara

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 4, 11:25-kor a(z) Upfront 2008: Kábelcsatornák témába.


Műfaj: Egykamerás szitkom.

Készítők: Alexa Junge (Friends. Big Love), Craig Gillespie, Darryl Frank (Las Vegas), Diablo Cody, Justin Falvey (Las Vegas), Steve Spielberg (Taken. SeaQuest DSV).

Szereplők: Brie Larson, John Corbett (Szex and the City), Keir Gilchrist (The Winner), Toni Collette.

Stúdiók: DreamWorks Television.

Sztori: A sorozat egy olyan nőről és családjáról fog szólni, aki többszörös személyiségzavarban szenved. Tehát testében lakik egy sor olyan lélek, melyet ki sem néznék belőle. A skála elég széles, mert a rocker csajtól kezdve, a laza lányig mindent kaphatunk belőle. Az egyes hatások következtében változik meg jelleme, általában a legelképzelhetetlenebbé, azaz amire egyáltalán nem számítanánk.

Premierje: 2009. január 18-án 22:00-tól. (Első ízben 12 epizódot rendeltek be belőle.)

Véleményünk: Az alapötlete Steven Spielberg fejéből pattant ki, aki már vagy egy évtizede nem foglalkozott sorozatokkal. Éppen itt az ideje visszaállnia a szakmába, mert szerintünk az idén a kábelsorozatok se remekelnek. Az írók között feltűnik Diablo Cody neve, aki a sztriptíztáncosnőből vált forgatókönyvíró hölgy volna. (Nyersen megfogalmazva.) Mi szól mellette? Hát amit most felsoroltam, de igazából a sztorija se kutya. Amolyan Jekyll-Hide-feeling ütött be hírtelen, bár ott csak két személyiségről van szó. Kíváncsi vagyok rá, mert ha Spielberg lát benne jövőt, akkor felesleges a szócsépelés. Egyébként is pilot epizódja megleshető, napokban írtam. Én amondó vagyok, hogy folytatásos lesz. Elhalálozási százaléka csekély. Sok sikert neki.


free web stats