TCA-sajtótájékoztató: HBO

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 12, 12:42-kor a(z) Hírek témába.

Következő állomásunk az TCA-sajtóturnénál az HBO lenne. Tutira veszem, hogy lesznek közte ismerős hírek, amiket már megírtunk, viszont rend a lelke mindennek. Legyen minden egy helyen, hogy aztán könnyedén megtaláljátok a lényeget.

In Treatment második évadja vasárnaponként és hétfőnként fog műsorba kerülni. Az érdekessége abban rejlik, hogy ezen a két napon fog lemenni a megszokott heti 5 epizód. A visszatérését áprilisra írták. (Nekem nagyon megtetszett a pilot-ja, érdemes belenézni, mert ilyen se láthattunk mostanság.) Ugyebár annak idején felrebbent egy olyan hír, miszerint a csatorna törölte, azonban még sem. Tessék visszavárni, mivel ma elvitt haza egy Golden Globe-ot, bár öt jelölésből, de ez ne zavarjon senkit sem.

Visszavették a Big Love harmadik évadjának berendelését 12 epizódról 10 epizódra. Január 18-án fog visszatérni. Előzeteseket már mutattunk róla, persze akad olyan is, aki hamar le akarja tudni az előző kettő évadját, annak ajánlom figyelmébe ezt a 4 perces gyorstalpalót.

Március 29-ére írták ki a The No. 1 Ladies’ Detective Agency premierjét.(Róla annyit kell tudni, hogy Alexander McCall Smith könyvsorozata ihlette.) Ha nem csal az emlékezetem, akkor unaired pilot epizódja még a nyár folyamán kerül fel a netre, tehát aki bele akar nézni, az megteheti. Én 5 percet bírtam belőle. A projekt egyébként Anthony Minghella nevéhez fűződik, aki sajnos nincs az élők között.

Megkapta a második évadjára szóló berendelését a The Life & Times of Tim. A Swapn óta nem érkezett hasonló koncepció a csatornára. Gratula neki, újabb 10 epizód a zsebben.

Eastbound and Down című sorozatról egyelőre nincs semmi hír, mi van vele, viszont annyit tudunk, hogy unaired-je nyáron szivárgott ki. Lehet csekkolni, mi valahogy elsiklottunk felette. Illetlenség tudjuk, de megesik az ilyen.

Két filmről is szót kell említenünk. Az egyik a Grey Gardens, a másik a Taking Chance. Előbbi Michael Sucsy nevéhez kötődik, amely a Kennedy családról szóló igaz történetében lenne. Szereplők között: Ken Howard (Cane), Malcolm Gets (Caroline in the City) és Arye Gross (The Practice). A másik sztorija egy tengerész-gyalogostisztről szól. Szintén igaz történetet az alapja. Premierje február 21-én lesz.


free web stats