Namégegyszer: Törlést kapott a Prison Break

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 14, 9:10-kor a(z) Canceled/Ended: 2008/09,Hírek témába.

Természetesen a hír igaz! Nem véletlenül írta meg tess tegnap kutyafuttában. Múlt héten főleg a kábelcsatornák mutatták meg magukat a TCA-sajtóturnén, míg ezen a héten az országos csatornáké a terep. A FOX nyitott meg a sort. (Egy külön hírmorzsákkal jövünk ma, a főbb pontjaival. Tehát nem fogjuk belekeverni a napiba!!) A meghökkentő hír az elsők között hangzódott el: „The show just played out” – kezdte a csatorna elnöke, Kevis Reilly.

Majd folytatta, miszerint a sorozat végének köze sincs az alacsony nézőszámhoz. Döntésüket egyszerűen azzal indokolta, hogy most érkezetek el arra a pontra, ahol abba lehet hagyni a sztori vonalát. (Tess lassacskán hozza fel a negyedik évadot, és mint észrevehettétek eléggé magas számokat kap tőle, hol ott nagy lehúzós hírében jár. Többször emlegeti, hogy magára talált, valamint a hangulat az első évadot juttatja az eszébe. Én persze túl vontatottnak találtam már a harmadik évadnál, nemhogy a negyediknél, amibe bele sem kezdtem végül.) Mint minden rosszban, van valami jó is, hiszen a Scofield-testvérek élete nyugisabbá fog válni.

A Prison Break a záró felvonással április 17-én fog visszatérni. Érdekes a helyzet, mivel hiába emlegették az alacsony nézettséget, a csatorna mégsem adja vissza neki a hétfői 21:00-ás időpontot, inkább áthelyezte péntek 20:00-ára, a Terminator: TSCC helyére erre a kis időre. (Gondolom, addig utóbbit elküldik szünetelni, ha csak addigra be nem fejeződik. Utána kéne számolni.) Hat epizód van hátra. Az utolsó kettő egy napon kerül leadásra. A készítők szerint frappáns, könnycsorgató fináléval lehet számolni, amit sokáig fogunk emlegetni, ahogy a sorozat is.

Hogyan tovább? Január elején írtam, hogy Nick Santonanak – az egyik írónak – mindegy milyen döntést hoz a csatorna, mert akár plusz kétévadnyi sztorit is össze tudnának dobni játszva könnyedséggel. Bár ez az út zsákutcába vezet, de még mindig ott van a Cherry Hills sztorija, amit ha el is vetettek, de akár fel is éleszthetnének egyúttal. (Azért vetették el, mert nem találtak megfelelő női főszereplőt a szerepre.) A tervbe, akarom mondani a pakliban van az a hír is, hogy a befejezés egy másfélórás film lesz.


free web stats