Fringe will return in the fall!

 
Beküldte: Kanyecc 2009 January 14, 14:54-kor a(z) Hírek témába.

Zajlik a 2009-es TCA Winter Press Tour. A Fox részéről mai napon fog érkezni egy hírmorzsa, azonban a javát külön bejegyzésekbe emelném ki. Hasonlóan a Prison Break törléséhez, a Fringe is kapna egy ilyent. Kevin Reilly, a FOX elnöke jelentette be a fantasztikus hírt elsőként, miszerint ősszel lehet számítani a folytatásra. Számokról nem beszélt, de annyi biztos, hogy vissza fog térni, már csak az epizód berendelés a kérdéses.

Nézzük pontosan mit is mondott: „I already know ‘Fringe’ is a keeper (…) The show’s been a bear creatively because it’s been very ambitious. They’ve really found the storytelling model now … what you’re going to see in the second half in the year, if you follow the serialized story you’re going to find [satisfying content each week and yet] the stories really do re-set themselves each week I would not expect it to take off after ‘Idol’ but I do think it will tick up another level.” (Kiemelve olvasható a lényeg, nem hinném, hogy az első évad második felét folytatnák az év második felében.:)

Bár ebben mi koránt sem kételkednünk, mert J.J. Abrams sorozatait olyan gyorsan nem szokták törölni. (A Lost eléggé nagy mérföldkő volt a pályafutásában.) Másrészről a második olyan sorozat volt – a 90210 után –, ami első ízben kapta meg az évadberendelést még ősszel. Harmadrészről Abrams annak idején kijelentette, hogy addig tudja húzni, csűrni és csavarni a sztorit, míg a fejesek akarják. A finálé ott van a fejében, mint a Lost esetében, a kreatívsága pedig adott.


free web stats